Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κουκάκι συζυγοκτόνος: Τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς
ΕΛΛΑΔΑ

Κουκάκι συζυγοκτόνος: Τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς

Κουκάκι συζυγοκτόνος: Σε λουτρό αίματος βρήκε την 46χρονη ο γιος της που ήταν έξω και διασκέδαζε όταν τον κάλεσε ο πατέρας του

Σοκάρει η νέα γυναικοκτονία τα ξημερώματα, στο Κουκάκι, όταν 53χρονος (ή 55χρονος) δολοφόνησε, μαχαιρώνοντας μέχρι θανάτου την 46χρονη σύζυγό του. Σύμφωνα με πληροφορίες τα πρώτα λόγια του συζυγοκτόνου στους αστυνομικούς ήταν «Ηπια κάτι μπύρες το βράδυ… γύρισα σπίτι και η γυναίκα μου είχε ετοιμάσει βαλίτσες να φύγει και την χτύπησα». Την ίδια ώρα έρχονται στο φως μαρτυρίες και πληροφορίες που περιγράφουν ένα σκηνικό με καβγάδες και ενδοοικογενειακή βία στο σπίτι της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι, εδώ και καιρό.

«Σκότωσα τη μητέρα σου!», είπε στον γιο του

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΖΠ τη νύχτα, επιστρέφοντας από την έξοδό του, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 46χρονη σύζυγό του και τηλεφώνησε στον γιο του, που βρισκόταν εκτός του σπιτιού εκείνη τη στιγμή, ενημερώνοντάς τον για την πράξη του.

Ο νεαρός ήταν έξω και διασκέδαζε. Αμέσως, επέστρεψε στο σπίτι και βρέθηκε μπροστά την απόλυτη τραγωδία. Ο 24χρονος είδε τη μητέρα του νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος και τυλιγμένη σε κουρτίνες. Εκείνη την ώρα, ο πατέρας του, που είχε προκαλέσει την τραγωδία είχε φύγει με το αυτοκίνητο, ένα Nissan τζιπ γαλάζιο χωρίς πινακίδες και κατευθύνθηκε προς την παραλιακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ενημέρωσε συγγενικού του πρόσωπο ότι έχει σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του. Η ΕΛΑΣ τον εντόπισε στο 59ο χλμ στον Χάρακα, όπου είχε πέσει στα βράχια, ενώ νωρίτερα είχα επιχειρήσει να κόψει τις φλέβες του. Τον 53χρονο παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις