Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έλενα Παπαρίζου Mad Awards: To Twitter στηρίζει την τραγουδίστρια για την απόφαση που πήρε να αποχωρήσει
LIFESTYLE

Έλενα Παπαρίζου Mad Awards: To Twitter στηρίζει την τραγουδίστρια για την απόφαση που πήρε να αποχωρήσει

Έλενα Παπαρίζου Mad Awards: Ο καβγάς ανάμεσα στον Light και τον Snik στη χθεσινή απονομή των MAD VMA 2022 ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Επεισοδιακή ήταν η χθεσινοβραδινή απονομή των βραβείων Mad καθώς αμαυρώθηκε από τον καβγά ανάμεσα σε δύο τράπερ. Τα πνεύματα μάλιστα οξύνθηκαν όταν στη σκηνή πήγε να ανέβει η Έλενα Παπαρίζου για να παραλάβει το βραβείο της από την Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια αποχώρησε ενοχλημένη και σοκαρισμένη κατά τη διάρκεια του καβγά, ενώ ο δικηγόρος της δισκογραφικής εταιρείας της ξεκαθάρισε πως δεν θα κινηθεί νομικά.

«Το περαστικό που συνέβη είναι πολύ λυπηρό, για αυτό και η Έλενα Παπαρίζου αποχώρησε. Δεν θα καταθέσει μήνυση», ανέφερε σε δήλωσή του.

Σύσσωμο το Twitter στάθηκε στο πλευρό της δημοφιλούς τραγουδίστριας τη στιγμή που εκείνη φυγαδεύεται εν μέσω σπρωξιμάτων από τον χώρο που διεξάγονταν η απονομή.

MAD VMA: Ο Τάσος Ξιαρχό για τον καβγά Light και Snik – «Απομάκρυνα την Τάμτα γιατί είδα όπλο»

Ο γνωστός χορογράφος Τάσος Ξιαρχό που είχε όλη την επιμέλεια των βραβείων μίλησε στις κάμερες και περιέγραψε τις στιγμές που έζησαν όσοι βρίσκονταν εκεί ενώ κατήγγειλε ότι είδε κάποιον με όπλο. «Είναι κάποια στιγμή που κάθομαι μπροστά από τη σκηνή για να δω το act της Τάμτα και διαπιστώνω ότι πέφτει άγριο, άσχημο ξύλο, σαν να περίμεναν πότε θα συμβεί. Δεν είναι ότι κάποιος προκάλεσε παραπάνω. Σίγουρα κάποιος το ξεκίνησε… Όταν βλέπω την Έλενα Παπαρίζου σχεδόν να γρονθοκοπείται, να φεύγει από τις καρέκλες, είναι πολύ σημαντικό για αυτό ανέβηκα και πάνω στο stage να πάρω την Τάμτα. Ανέβηκα και την πήρα γιατί, είδα ένα όπλο. Είδα ξαφνικά κάποιον να πάει να βγάλει όπλο. Η Έλενα Παπαρίζου δεν βγήκε, έφυγε, έπαιξε το playback. Καλά έκανε έτσι έπρεπε να κάνουν όλοι. Δεν έπρεπε να βραβευτούν αυτοί οι άνθρωποι» τόνισε ο Τάσος Ξιαρχό.

«Είναι κάποια στιγμή που κάθομαι μπροστά από τη σκηνή για να δω το act της Τάμτα και διαπιστώνω ότι πέφτει άγριο ξύλο, σαν να περίμεναν πότε θα συμβεί. Δεν είναι ότι κάποιος προκάλεσε παραπάνω. Όταν βλέπω την Έλενα Παπαρίζου σχεδόν να γρονθοκοπείται, να φεύγει από τις καρέκλες, είναι πολύ σημαντικό για αυτό ανέβηκα και πάνω στο stage να πάρω την Τάμτα. Ανέβηκα και την πήρα γιατί είδα ξαφνικά κάποιον να πάει να βγάλει όπλο. Η Έλενα Παπαρίζου δεν βγήκε, έφυγε, έπαιξε το playback. Καλά έκανε έτσι έπρεπε να κάνουν όλοι. Δεν έπρεπε να βραβευτούν αυτοί οι άνθρωποι» τόνισε ο Τάσος Ξιαρχό.

Η συγγνώμη Light και Snik και το γιουχάισμα του σταδίου

Όταν ξεκίνησε ξανά η εκδήλωση, ο Light ανέβηκε στην σκηνή και το κοινό τον αποδοκίμασε. Εκείνος ζήτησε συγγνώμη λέγοντας: «Ζητώ συγγνώμη, απλά έχω μάθει σαν παιδί όταν μου επιτίθενται να αμύνομαι. Χίλια συγγνώμη, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι, ούτε θέλαμε να χαλάσουμε την βραδιά. Μέσα από την καρδιά μου συγγνώμη». Μετά τον Light και ο Snik ζήτησε συγγνώμη από το κοινό, όταν ανέβηκε στην σκηνή των MAD VMA 2022. Μάλιστα ο Snik ανήρτησε και ένα instastory όπου κοροΐδευε τον Light λέγοντας: «Κεντέρη που είσαι ρε;». Όταν ανέβηκε στην σκηνή και ζήτησε συγγνώμη, ειρωνεύτηκε κατά κάποιο τρόπο τον Light.

Συγκεκριμένα ο Snik μεταξύ άλλων ανέφερε: «Κι εμείς θα αμυνθούμε, όπως είπε κι ένα φιλαράκι…». Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης των δύο τράπερ στη σκηνή, έντονο ήταν το γιουχάισμα του κόσμου στο στάδιο, που φώναζε “έξω” και “φύγετε”!

Mad Video Music Awards: Η τιμωρία των δύο τράπερ

Έντονη ήταν η αντίδραση των διοργανωτών των Mad Video Music Awards στα βίαια επεισόδια που προκάλεσαν οι τραπερς Light και Snik, αν και κατόπιν εορτής και ξύλου. Με ανακοίνωσή τους τα ξημερώματα της Πέμπτης γνωστοποιούν την απόφασή τους να μην προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα και να μην δημοσιοποιηθεί κανένα απολύτως απόσπασμα τραγουδιού και βράβευσης προσώπων που συμμετείχαν «στα πρωτοφανή και απαράδεκτα περιστατικά».

Όπως ανέφεραν εκπρόσωποι της διοργάνωσης, μετά τα περιστατικά βίας μεμονωμένων ατόμων, που παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια των Mad Video Music Awards, η αντίδραση της διοργάνωσης ήταν άμεση και ουσιαστική.

«(Η διοργάνωση) όχι μόνο καταδίκασε τη βία οποιασδήποτε μορφής, αλλά ανακοίνωσε ότι δεν θα μεταδοθεί στον τηλεοπτικό αέρα, ούτε θα δημοσιοποιηθεί κανένα απολύτως απόσπασμα οποιουδήποτε τραγουδιού και οποιασδήποτε βράβευσης προσώπων που συμμετείχαν σε αυτά τα πρωτοφανή και απαράδεκτα περιστατικά. Τα Mad Video Music Awards επιβεβαίωσαν, με την άμεση και σαφή τοποθέτησή τους, ότι η μουσική οφείλει να ενώνει και όχι να διχάζει», τονίζουν οι διοργανωτές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις