Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παλιοσπύρου Mad Awards: «Πάγωσα, έγινε μπροστά στα μάτια μου»
ΕΛΛΑΔΑ

Παλιοσπύρου Mad Awards: «Πάγωσα, έγινε μπροστά στα μάτια μου»

Παλιοσπύρου Mad Awards: 'Στενοχωρήθηκα που δεν έδωσα το βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου'

Στους δημοσιογράφους παραχώρησε δηλώσεις η Ιωάννα Παλιοσπύρου για το περιστατικό με το ξύλο ανάμεσα σε τράπερς στα Mad Vma Awards. Το σκηνικό έλαβε χώρα τη στιγμή που η ίδια ήταν να απονείμει βραβείο. «Είμαι άτυχη μάλλον, δεν ξέρω τι γίνεται. Δυστυχώς το είδα μπροστά στα μάτια μου. Είδα κάποιον να επιτίθεται με γροθιά. Προσπάθησα να διατηρήσω τη ψυχραιμία μου, αυτά είναι πολύ κρίμα να γίνονται.

Εκείνη τη στιγμή δεν φοβήθηκα αλλά πάγωσα και προσπάθησα να διατηρήσω τη ψυχραιμία μου. Προσπάθησα να πω και κάτι από το μικρόφωνο, ότι δεν είμαστε υπέρ της βίας κι ότι πρέπει να έχουμε ψυχραιμία. Δυστυχώς ξέφυγαν τα πράγματα. Στενοχωρήθηκα που δεν έδωσα το βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου. Έτρεξα να της μιλήσω και να την ηρεμήσω. Της έδωσα ένα φιλί. Ήταν πάρα πολύ τρομαγμένη. Υπάρχει μια σύγκρουση ανάμεσα στους καλλιτέχνες της τραπ κι ήρθαν να τις λύσουν εδώ» ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η συγγνώμη Light και Snik και το γιουχάισμα του σταδίου

Όταν ξεκίνησε ξανά η εκδήλωση, ο Light ανέβηκε στην σκηνή και το κοινό τον αποδοκίμασε. Εκείνος ζήτησε συγγνώμη λέγοντας: «Ζητώ συγγνώμη, απλά έχω μάθει σαν παιδί όταν μου επιτίθενται να αμύνομαι. Χίλια συγγνώμη, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι, ούτε θέλαμε να χαλάσουμε την βραδιά. Μέσα από την καρδιά μου συγγνώμη». Μετά τον Light και ο Snik ζήτησε συγγνώμη από το κοινό, όταν ανέβηκε στην σκηνή των MAD VMA 2022. Μάλιστα ο Snik ανήρτησε και ένα instastory όπου κοροΐδευε τον Light λέγοντας: «Κεντέρη που είσαι ρε;». Όταν ανέβηκε στην σκηνή και ζήτησε συγγνώμη, ειρωνεύτηκε κατά κάποιο τρόπο τον Light.

Συγκεκριμένα ο Snik μεταξύ άλλων ανέφερε: «Κι εμείς θα αμυνθούμε, όπως είπε κι ένα φιλαράκι…». Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης των δύο τράπερ στη σκηνή, έντονο ήταν το γιουχάισμα του κόσμου στο στάδιο, που φώναζε “έξω” και “φύγετε”!

Mad Video Music Awards: Η τιμωρία των δύο τράπερ

Έντονη ήταν η αντίδραση των διοργανωτών των Mad Video Music Awards στα βίαια επεισόδια που προκάλεσαν οι τραπερς Light και Snik, αν και κατόπιν εορτής και ξύλου. Με ανακοίνωσή τους τα ξημερώματα της Πέμπτης γνωστοποιούν την απόφασή τους να μην προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα και να μην δημοσιοποιηθεί κανένα απολύτως απόσπασμα τραγουδιού και βράβευσης προσώπων που συμμετείχαν «στα πρωτοφανή και απαράδεκτα περιστατικά».

Όπως ανέφεραν εκπρόσωποι της διοργάνωσης, μετά τα περιστατικά βίας μεμονωμένων ατόμων, που παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια των Mad Video Music Awards, η αντίδραση της διοργάνωσης ήταν άμεση και ουσιαστική.

«(Η διοργάνωση) όχι μόνο καταδίκασε τη βία οποιασδήποτε μορφής, αλλά ανακοίνωσε ότι δεν θα μεταδοθεί στον τηλεοπτικό αέρα, ούτε θα δημοσιοποιηθεί κανένα απολύτως απόσπασμα οποιουδήποτε τραγουδιού και οποιασδήποτε βράβευσης προσώπων που συμμετείχαν σε αυτά τα πρωτοφανή και απαράδεκτα περιστατικά. Τα Mad Video Music Awards επιβεβαίωσαν, με την άμεση και σαφή τοποθέτησή τους, ότι η μουσική οφείλει να ενώνει και όχι να διχάζει», τονίζουν οι διοργανωτές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις