Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπαρτζώκας συμβόλαιο: Οι δηλώσεις μετά την ανανέωση
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπαρτζώκας συμβόλαιο: Οι δηλώσεις μετά την ανανέωση

Μπαρτζώκας συμβόλαιο: Ο προπονητής των ερυθρόλευκων ανανέωσε για ακόμη τρεις σεζόν

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό προχώρησε σε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Πειραιά για άλλα 3 χρόνια, με τον Έλληνα προπονητή να τονίζει πως στόχος του είναι η ”ομάδα να συνεχίσει να βγάζει υγεία και να είναι περήφανος ο κόσμος γι’ αυτήν”.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι για ακόμη τρεις σεζόν στον πάγκο του Ολυμπιακού. Εύχομαι και ελπίζω να ζήσουμε μεγάλες στιγμές και στα χρόνια που θα ακολουθήσουν, μα πάνω από όλα εύχομαι να συνεχίσει η ομάδα να ‘βγάζει’ υγεία και να είναι περήφανος ο κόσμος της για αυτήν», τόνισε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων».

Και συνέχισε: «Με τους Προέδρους, ουσιαστικά δεν συμφωνήσαμε για ένα νέο συμβόλαιο. Συμφωνήσαμε στην επιθυμία μας να βαδίσουμε προς την ίδια κατεύθυνση και να δουλέψουμε ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό, ώστε ο Ολυμπιακός να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο και να βρίσκεται εκεί που του αξίζει. Τους ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει ως τώρα και συνεχίζουν να μου δείχνουν και θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να συνεχίσω να τους δικαιώνω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις