Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Αναστασοπούλου ΑΝΤ1: Το σχόλιο Οικονόμου για τη μεταγραφή
LIFESTYLE

Μαρία Αναστασοπούλου ΑΝΤ1: Το σχόλιο Οικονόμου για τη μεταγραφή

Μαρία Αναστασοπούλου ΑΝΤ1: «Στα επαγγελματικά του καθενός, εγώ δεν μπαίνω ποτέ»

Τον Δημήτρη Οικονόμου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό του «διαζύγιο» από τη Μαρία Αναστασοπούλου και το νέο της επαγγελματικό βήμα. «Με κανέναν δεν είσαι παντρεμένος στην τηλεόραση. Ούτε αποφασίζεις αν θα παντρευτείς, αν θα χωρίσεις, αν θα αλλάξεις, αν θα κάνεις οτιδήποτε. Το λέω με μεγάλη αγάπη. Στην τηλεόραση είμαστε όλοι προσωρινοί. Εσύ, κι εγώ, και όλοι μας», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Στα επαγγελματικά του καθενός, εγώ δεν μπαίνω ποτέ. Όπως δεν θέλω να με ρωτάνε κι εμένα τι σκέφτομαι και τι σχεδιάζω. Ό,τι σχεδιάζει κανείς, το συζητάει πρώτα με αυτούς που αποφασίζουν. Εμένα αν με ρωτάς, θέλω μόνο χρήματα και να κάθομαι. Δεν γίνεται, δεν είναι τόσο εύκολο. Ξυπνάω στις 4, 4 παρά και μπορεί να χειροτερέψει αυτό».

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τον Γιώργο Παπαδάκη, με τον οποίο θα συνεργαστεί η Μαρία Αναστασοπούλου την επόμενη σεζόν. «Κανένας δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του σε κανένα επίπεδο. Τον εκτιμώ, τον αγαπώ και το ξέρει και ο ίδιος».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις