Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γκλέτσος για ομοφυλόφιλους: Το ξέσπασμα με αφορμή τις δηλώσεις Μητσιά
LIFESTYLE

Γκλέτσος για ομοφυλόφιλους: Το ξέσπασμα με αφορμή τις δηλώσεις Μητσιά

Σκληρό σχόλιο για τις δηλώσεις Μανώλη Μητσιά περί ομοφυλόφιλων, σε ανάρτηση του Απόστολου Γκλέτσου

Ο Απόστολος Γλέτσος, έπειτα από τον σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του τραγουδιστή Μανώλη Μητσιά για τους ομοφυλόφιλους, προχώρησε σε μια άκρως αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook χωρίς βέβαια να τον κατονομάζει. “Ας κάνουν ό,τι θέλουν τα παιδιά, να πούνε, να φορέσουν, straight, gay, rock, punk, το καλοκαίρι μόνο το μεσημέρι κάνα 40λεπτο να κοιμάμαι, λίγη ησυχία και να αγαπιούνται, να ερωτεύονται, να μην μαλώνουν” έγραψε, αρχικά, ο Απόστολος Γλέτσος.

“Αγαπητά μου παιδιά, 56 χρόνια πια μπορώ να ξέρω, πως αυτός που ανοίγει τέτοια συζήτηση είναι απλά μια κρυφολούγκρα, ψιλοκακιά, γιατί δεν το ευχαριστήθηκε ,γράψτε τον στα ………να τελειώνουμε” συνέχισε ο Απόστολος Γκλέτσος στην ανάρτησή του.

ΓΚΛΕΤΣΟΣ
Το… χρονικό

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής Μανώλης Μητσιάς είχε δηλώσει πρόσφατα πως δεν τον “πειράζει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί. Κάνε ότι θες στη ζωή, αλλά μην προκαλείς. Κανείς δεν πάει να εξετάσει το βράδυ με ποιον κοιμάται ο άλλος, ο καθένας έχει τη δική του ζωή και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, να μην προκαλείς”. Η συγκεκριμένη δήλωση του τραγουδιστή είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στα social media.

“Ως αδερφή ομολογώ πως έχω προκαλέσει. Ένα καλοκαίρι κυκλοφορούσα με άσπρη κελεμπία, αέρινη, και δροσιζόμουν, μέχρι που ο Τάσος μου επεσήμανε ότι, χωρίς βρακί, φαίνονταν τα πάντα” είχε απαντήσει στον Μανώλη Μητσιά ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ.

“Επίσης: επειδή κάποιος έχει υπέροχη φωνή δεν σημαίνει πως είναι σοφός. Έλεος με τους ντεμέκ πνευματικούς ανθρώπους και τις παντελώς άσχετες με την πραγματικότητα γνώμες τους” είχε προσθέσει ο συγγραφέας με σχόλιό του.

Η απάντηση Μητσιά

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις αρχικές δηλώσεις του, ο Μανώλης Μητσιάς έκανε λόγο για κατακερματισμό των λεγομένων του, με σκοπό την τηλεθέαση. “Σίγουρα παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου, γιατί κόπηκαν κάποιες λέξεις στη μέση. Έγινε εσκεμμένα για να έχουν ακροαματικότητα” σημείωσε ο Μανώλης Μητσιάς.

“Ο καθένας στη ζωή του μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, είναι αναφαίρετο δικαίωμα. Είναι δική του η ζωή. Όχι μόνο ο ομοφυλόφιλος, ο οποιοσδήποτε όπως είπα. Να μην προκαλεί τον άλλο, αυτό είπα μόνο. Γιατί όπως είπα στην αρχή, έχω πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους και συνεργάτες κι είναι σημαντικό αυτό, γιατί ποτέ δεν τσακώνομαι με κανέναν. Και μάλιστα, βγαίνουμε έξω και γελάμε” ανέφερε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις