Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μυρτώ Αλικάκη ηλικία: Η ηθοποιός μεγαλώνει κι είναι υπέροχη – Η έκπληξη για τα γενέθλιά της
LIFESTYLE

Μυρτώ Αλικάκη ηλικία: Η ηθοποιός μεγαλώνει κι είναι υπέροχη – Η έκπληξη για τα γενέθλιά της

Μυρτώ Αλικάκη ηλικία: Δείτε το βίντεο που ανέβασε στα social media η ηθοποιος

Ιδιαίτερη ημέρα είναι η 14η Ιουνίου για τη Μυρτώ Αλικάκη, αφού έχει τα γενέθλιά της και όπως ανακοίνωσε στην τελευταία της δημοσίευση, έκλεισε τα 50. Την ίδια ώρα, στην ανάρτησή της, η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, την έκπληξη που της ετοίμασαν οι μαθητές της από το θέατρο. Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο που ανάρτησε μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η ίδια εμφανίζεται ξαφνιασμένη και με ένα πλατύ χαμόγελο, ενώ η αίθουσα στο Θέατρο Τέχνης, είχε μετατραπεί σε ένα μικρό πάρτι με γιορτινά σημαιάκια και παστάκια.

Οι μαθητές της οργάνωσαν την έκπληξη για τα γενέθλιά της και αφού φόρεσαν τα γνωστά καπελάκια, της τραγούδησαν το χαρακτηριστικό τραγούδι για τα χρόνια πολλά, με τη Μυρτώ Αλικάκη να σβήνει τα δύο κεράκια.

«Γενέθλια σήμερα! Έκλεισα τα 50! Και οι αγαπημένοι μου μαθητές του πρώτου έτους στο Θέατρο Τεχνης μου έκαναν μία υπέροχη έκπληξη! Ευχαριστωωωωωωωωωωώ», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις