Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μεσογειακοί αγώνες 2022 – Πιλίδης: Εκτός αποστολής ο 22χρονος
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μεσογειακοί αγώνες 2022 – Πιλίδης: Εκτός αποστολής ο 22χρονος

Μεσογειακοί αγώνες 2022 - Πιλίδης: Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τον 22χρονο αθλητή, τέθηκε τελικά εκτός αγώνων

Η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ενέκρινε τις λίστες των Ομοσπονδιών για τις συμμετοχές στους Μεσογειακούς Αγώνες και έτσι ο Γιώργος Πιλίδης έμεινε οριστικά εκτός. Ο πρωταθλητής της πάλης βρίσκεται τους τελευταίους μήνες σε μεγάλη κόντρα με την ΕΛΟΠ του και κατηγορεί τους υπεύθυνους ότι δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί στους επερχόμενους Μεσογειακούς Αγώνες. Παρά τις “καταγγελίες” του όμως, που οδήγησαν και σε μία σειρά από τηλεοπτικές αψιμαχίες, ο Γιώργος Πιλίδης δεν κατάφερε να αλλάξει την απόφαση και δεν θα συμμετάσχει στους εν λόγω αγώνες.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 5 Ιουνίου προκλήθηκε χαμός στον αέρα της εκπομπής «Τι λες τώρα». Ο Γιώργος Πιλίδης ήταν καλεσμένος στο πλατό, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα που έχει προκύψει με τον αποκλεισμό του από τους Μεσογειακούς αγώνες. Εκτός από τον Πιλίδη, στον αέρα της εκπομπής βγήκαν τηλεφωνικά και μέσω Skype ο νομικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Πάλης, ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, αλλά και η δικηγόρος του αθλητή.

Ο Γιώργος Πιλίδης, σε κάποια στιγμή, έγινε έξαλλος με τον αντιπρόεδρο, καθώς θεωρούσε πως λέει ψέματα, και ξέσπασε: «Μας λέει ψέματα μπροστά στα μούτρα μας. Δεν μπορώ να το βλέπω αυτό το πράγμα, σας παρακαλώ. Αφήστε με να φύγω. Δεν με στέλνουν στους αγώνες και θα βγει αυτός να μου πει κάτι; Βγαίνει και μου λέει ότι είχα γιατρό; Πότε είχα γιατρό; Ψεύτη! Να μας πει ποιος έφαγε τις 150.000 ευρώ. Γελάς; Γελάς κιόλας. Δεν ντρέπεσαι ρε ξεφτίλα! Δεν μπορώ άλλο». Εκείνη τη στιγμή χρειάστηκε η παρέμβαση της Κατερίνας Καραβάτου που σηκώθηκε από τη θέση της και πήγε δίπλα στον 22χρονο αθλητή για να τον ηρεμήσει. Στη συνέχεια ο Πιλίδης δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς, με την Κατερίνα Καραβάτου να στέκεται δίπλα του και να προσπαθεί να τον ηρεμήσει για να συνεχιστεί η εκπομπή ομαλά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις