Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αντετοκούνμπο Μύκονος: Παιχνίδια στον αέρα με τον γιο του
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αντετοκούνμπο Μύκονος: Παιχνίδια στον αέρα με τον γιο του

Αντετοκούνμπο Μύκονος: Κάμερα του νησιού αποθανάτισε τον σούπερ σταρ του NBA αε ξένοιαστες στιγμές με τον γιο του

Την πιο όμορφη φάση της ζωής του διανύει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο διεθνής μπασκετμπολίστας έχει αποκτήσει δύο πανέμορφα αγοράκια και αυτή την περίοδο βρίσκεται με την οικογένειά του στη Μύκονο. Ο Greek Freak είναι… χαζομπαμπάς κάτι που φαίνεται στο βίντεο του Mykonos Live TV. Ο περσινός πρωταθλητής και MVP του ΝΒΑ, εντοπίστηκε από την κάμερα να απολαμβάνει την βόλτα του στο Παλιό Λιμάνι.

Ο Γιάννης δεν αποχωρίστηκε στιγμή τον γιο του Liam τον οποίο κρατούσε αγκαλιά και πότε τον σήκωνε στον αέρα με το ένα χέρι και πότε τον έβαζε στους ώμους του. Δίπλα του η αγαπημένη σύζυγος Mariah έσερνε το καρότσι με τον 6 μηνών Maverick Shai. Ο διεθνής μπασκετμπoλίστας έχει αποκτήσει με την σύντροφό του δύο αγόρια και όπως έχει δηλώσει πολλές φορές η οικογένειά του είναι ό,τι πιο σημαντικό στην ζωή του.

Δείτε ανάρτηση στο Instagram από τις διακοπές του Αντετοκούνμπο στη Μύκονο:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34)

Η βόλτα στην Ακρόπολη

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA βρισκόταν στην Αθήνα και δεν παρέλειψε να επισκεφτεί τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, όπως δήλωσε ότι κάνει κάθε χρόνο. Μάλιστα, o Greek Freak δημοσίευσε στα social media του και ένα τρυφερό στιγμιότυπο αγκαλιά με τα δυο παιδιά του από την επίσκεψη στον Παρθενώνα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις