Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 6 trailer 7/6: Το “κακό” πιάτο μια “ανάσα” πριν τον τελικό
LIFESTYLE

MasterChef 6 trailer 7/6: Το “κακό” πιάτο μια “ανάσα” πριν τον τελικό

MasterChef 6 trailer 7/6: Απαιτητική η αποψινή δοκιμασία με έναν παίκτη να μην πετυχαίνει τον στόχο του

Στην Τοσκάνη της Ιταλίας μεταφέρθηκε η μάχη για τους τελικούς του MasterChef 6. Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζαντέ διεκδικούν τον πολυπόθητο τίτλο, αλλά και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Σε αυτές τις δοκιμασίες του τελικού, οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος προκάλεσαν τους δύο φιναλίστ να ανακαλύψουν μαγειρικά διαμάντια, που κρύβονται στα μικρά χωριά της Τοσκάνης. Μάλιστα, οι δύο φιναλίστ του MasterChef 6 έλαβαν μέρος σε δύο απαιτητικές δοκιμασίες τελικού.

Στην πρώτη τους στάση το γραφικό χωριό Panzano, οι δύο τους είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον παγκοσμίου φήμης κρεοπώλη Dario Cecchini. Στη συνέχεια, παρακολουθήσαμε την πρώτη μαγειρική δοκιμασία. Αυτή έλαβε χώρα στον ιστορικό χώρο του Αββαείου του Pasignano και συγκεκριμένα στο εστιατόριο Osteria di Pasignano. Οι δύο φιναλίστ έπρεπε να δημιουργήσουν ένα menu τριών σταδίων με προϊόντα που παράγονται στην περιοχή γύρω από το Μοναστήρι. Αυτή τη δοκιμασία του τελικού του MasterChef 6 βαθμολόγησε μόνο ο chef του εστιατορίου, ο βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin, Matteo Lorenzini.

Το “κακ’ο” πιάτο της αποψινής δοκιμασίας

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef συνεχίζεται και το σημερινό επεισόδιο (21:00) αναμένεται να είναι πιο συναρπαστικό από ποτέ. Το ριάλιτι μαγειρικής του Star αναζητεί στο πρόσωπο του Πάνου και της Καλλιόπης τον επόμενο ή την επόμενη MasterChef, με τους δύο παίκτες να είναι αυτοί που έχουν αντέξει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στον διαγωνισμό. Εκτός από τους τρεις κριτές, οι παίκτες έχουν να αντιμετωπίσουν και την κριτική του διάσημου σεφ, Στέλιου Σακαλή που είναι ο μοναδικός Έλληνας σεφ με αστέρι Michelin στην Ιταλία.

Τα πιάτα που έχουν να ετοιμάσουν οι παίκτες θα είναι άκρως απαιτητικά και θα δοκιμάσουν τα μαγειρικά τους όρια, με το άγχος του τελικού να μην τους αφήνει να μαγειρέψουν με καθαρό μυαλό και σύμφωνα με τις δυνατότητες τους. Τόσο ο Πάνος όσο και η Καλλιόπη φαίνεται πως σήμερα θα έχουν πολλά παράπονα από τον εαυτό τους, με τον πρώτο να μην θέλει να βάλει πολλά στοιχεία στο πιάτο του ενώ η δεύτερη να είναι σίγουρη πως στο τέλος δεν θα μπορέσει καν να παρουσιάσει την προσπάθεια της. Η ένταση όμως θα αποτυπωθεί δυστυχώς σε μια από τις δύο προσπάθειες που θα χάσει έδαφος για το τρόπαιο, με τον σημερινό καλεσμένο να δικάζει αυτή την προσπάθεια, χαρακτηρίζοντας την ως ένα πολύ κακό πιάτο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις