Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απαντήσεις 7/6 ΕΠΑΛ: Απαιτητικά τα θέματα του ΑΟΘ, των Δικτύων Υπολογιστών, της Ανατομίας και των Αρχών Βιολογικής Γεωργίας
ΕΛΛΑΔΑ

Απαντήσεις 7/6 ΕΠΑΛ: Απαιτητικά τα θέματα του ΑΟΘ, των Δικτύων Υπολογιστών, της Ανατομίας και των Αρχών Βιολογικής Γεωργίας

Απαντήσεις 7/6 ΕΠΑΛ: Αναμενόμενα τα θέματα με κλιμακούμενη όμως δυσκολία.

Αναμενόμενα τα θέματα στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, απαιτητικά προς τη θεωρία τα Δίκτυα Υπολογιστών, με περισσότερα ερωτήματα κλιμακούμενης δυσκολίας οι Αρχές Βιολογικής Γεωργίας και με ήπια διαβάθμιση στην δυσκολία η Ανατομία – Φυσιολογία. Αρχικά, τα θέματα Ανατομία – Φυσιολογία ΙΙ κρίνονται αναμενόμενα. «Ακολουθούν την πεπατημένη των τελευταίων ετών. Έχουν μια ήπια διαβάθμιση στην δυσκολία τους αλλά σε γενικές γραμμές ένας καλά προετοιμασμένος υποψήφιος θα τα έβρισκε βατά», αναφέρουν στο CNN Greece εκπαιδευτικοί.

Δείτε εδώ τις απαντήσεις σε Ανατομία – Φυσιολογία: Απαντήσεις Ανατομίας-Φυσιολογίας

Ο κ. Ανδρέας Λίτσας, ακαδημαϊκός υπεύθυνος των οικονομικών μαθημάτων του Ομιλού Φροντιστηρίων «Πουκαμισάς» ανέλυσε στο CNN Greece τα θέματα στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας. «Τα θέματα ήταν αναμενόμενα για τους περισσότερους καλά προετοιμασμένους μαθητές και κάλυπταν όλα το εύρος της ύλης, ωστόσο θα έπρεπε να προσέξουν ειδικότερα στην ομάδα Δ κάποιες πράξεις», ανέφερε.

Δείτε εδώ τις απαντήσεις στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας: Απαντήσεις ΑΟΘ

Οι απαντήσεις σε Αρχές Βιολογικής Γεωργίας και Δίκτα Υπολογιστών

«Στο μάθημα της Βιολογικής Γεωργίας τα θέματα καλύπτουν το περισσότερο μέρος της ύλης. Οι καλά προετοιμασμένοι μαθητές μπορούν να πετύχουν υψηλές βαθμολογίες . Τα θέματα έχουν περισσότερα ερωτήματα από τα προηγούμενα χρόνια καθώς είναι κλιμακούμενης και διαβαθμισμένης δυσκολίας», σχολιάζουν σχετικά οι εκπαιδευτικοί.

Δείτε εδώ τις απαντήσεις στις Αρχές Βιολογικής Γεωργίας: Απαντήσεις Αρχές Βιολογικής Γεωργίας

Για τα Δίκτυα Υπολογιστών μίλησε στο CNN Greece ο καθηγητής Πληροφορικής του Ομίλου Φροντιστηρίων «Πουκαμισάς», Νικόλας Μπαντούνας. «Τα θέματα κρίνονται απαιτητικά προς τη θεωρία τους, από την άποψη πως τα Σωστό Λάθος ήθελαν πάρα πολύ καλή μελέτη της θεωρίας», είπε χαρακτηριστικά. Όπως εκτιμά ο κ. Μπαντούνας «τα θέματα γενικότερα, για έναν μαθητή που είχε διαβάσει πολύ καλά, θα μπορούσε να γράψει άριστα. Ένας μαθητής όμως που δεν είχε δώσει μεγάλη έμφαση στο διάβασμα της θεωρίας δεν μπορούσε να γράψει τόσο καλό βαθμό».

Δείτε εδώ τις απαντήσεις στα Δίκτυα Υπολογιστών: Απαντήσεις Δίκτυα Υπολογιστών

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη, 8 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάζονται σε Λατινικά, Χημεία, Πληροφορική και ολοκληρώνουν τα εξεταζόμενα μαθήματα την Παρασκευή, 10 Ιουνίου, με Ιστορία, Φυσική, Οικονομία. Οι μαθητές των ΕΠΑΛ τελειώνουν με τις εξετάσεις στις 17 Ιουνίου. Ακολουθούν τα Ειδικά Μαθήματα 18-30 Ιουνίου, τόσο για τους υποψηφίους των ΓΕΛ, όσο των ΕΠΑΛ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις