Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μέγκαν – Χάρι πλατινένιο Ιωβηλαίο: Έφυγαν πριν ολοκληρωθούν οι εορτασμοί
ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν – Χάρι πλατινένιο Ιωβηλαίο: Έφυγαν πριν ολοκληρωθούν οι εορτασμοί

Μέγκαν - Χάρι πλατινένιο Ιωβηλαίο: Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έδωσαν το παρών στην τελετή των Ευχαριστιών, αλλά έλειπαν από τις περισσότερες σημαντικές στιγμές του πλατινένιου Ιωβηλαίου.

Ο Χάρι και η Μέγκαν εγκατέλειψαν νωρίς το πλατινένιο Ιωβηλαίο. Το ζευγάρι γύρισε στην Καλιφόρνια αφού έκανε μόνο μία δημόσια εμφάνιση στις εκδηλώσεις προς τιμήν της Βασίλισσας Ελισάβετ, για τα 70 της χρόνια στον θρόνο. Ο Χάρι και η Μέγκαν έφυγαν για τη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, μία ώρα πριν από την έναρξη της επιβλητικής παρέλασης στο πλαίσιο του πλατινένιου Ιωβηλαίου την Κυριακή (05.06.2022) στο Λονδίνο και δεν παρέστησαν στην εμφάνιση της Βασίλισσας Ελισάβετ στο μπαλκόνι στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, όπως σημειώνει η Daily Mail.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έδωσαν το παρών στην τελετή των Ευχαριστιών, αλλά έλειπαν από τις περισσότερες σημαντικές στιγμές του πλατινένιου Ιωβηλαίου. Ο Χάρι και η Μέγκαν πήραν και τα παιδιά τους, τη Lilibet και τον Archie, και γύρισαν με ιδιωτικό τζετ πίσω στις ΗΠΑ.

Έφυγαν πριν την έναρξη της μεγάλης παρέλασης

Το ζευγάρι και τα παιδιά τους φέρονται να πέταξαν από το αεροδρόμιο Farnborough, δυτικά του Λονδίνου, στη 1.30 μ.μ. τοπική ώρα Βρετανίας την Κυριακή (05.06.2022), λίγο πριν από την έναρξη της μεγάλης παρέλασης για το πλατινένιο Ιωβηλαίο στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας. Ίσως με τη στάση τους να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους αφότου έμειναν χωρίς κανέναν επίσημο βασιλικό ρόλο.

«Απλώς πήγαν. Δεν παρέμειναν για τον διαγωνισμό Platinum Jubilee που είναι μια γιορτή της Βρετανίας για τα 70 χρόνια βασιλείας της Βασίλισσας», εκτίμησε πηγή των Ανακτόρων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις