Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αυτοκτονία γυμναστή Θεσσαλονίκη: Η τελευταία ανάρτηση και η γυναίκα «αράχνη»
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκτονία γυμναστή Θεσσαλονίκη: Η τελευταία ανάρτηση και η γυναίκα «αράχνη»

Αυτοκτονία γυμναστή Θεσσαλονίκη: Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Θεσσαλονίκης

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η είδηση του θανάτου του γνωστού γυμναστή, Γιώργου Παπαναούμ, που εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο γυμναστήριο που διατηρούσε στην ανατολική πλευρά της πόλης. Η είδηση του θανάτου του «γυμναστή των επωνύμων» -όπως ήταν γνωστός ο 50χρονος προπονητής- έσκασε σαν βόμβα το μεσημέρι της Τρίτης. Αρχικά, όλα γύρω από την υπόθεση έδειχναν αυτοκτονία, ωστόσο μια ανάρτησή του στα social media κίνησε τις διαδικασίες ώστε την υπόθεση να αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, ενώ διατάχθηκε και εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στο τελευταίο μήνυμά του ο γνωστός γυμναστής, οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη καθώς εξαπατήθηκε από μια γυναίκα, με την οποία φέρεται να είχε ερωτικές σχέσεις. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα, αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη του, κατάφερε να του αποσπάσει περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ, οδηγώντας τον σε οικονομικό αδιέξοδο, ενώ αναφέρθηκε και σε άλλες παρανομίες που του είχε αποκαλύψει η ίδια. Πρώτα κατάφερε να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 90.000 ευρώ και εν συνεχεία «με οδήγησε να απωλέσω ολόκληρη την περιουσία μου, 400.000 ευρώ», όπως έγραψε Γιώργος Παπαναούμ.

Μεταξύ άλλων, ο 50χρονος έκανε αναφορά στο σημείωμά του, για κύκλωμα που προέβαινε σε εκβιασμούς επιχειρηματιών, ακόμη και φόνους, καθώς και σε κύκλωμα που εκμεταλλευόταν ανήλικα κορίτσια. Μάλιστα, όπως γράφει σε άλλο σημείο, μία ημέρα πριν από τα γενέθλιά του, η συγκεκριμένη γυναίκα εξαφανίστηκε και διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του.

Κεράκια και λουλούδια έξω από το γυμναστήριο του 50χρονου

Την ίδια ώρα, αρκετοί άνθρωποι τις τελευταίες ώρες άφησαν κεράκια, λουλούδια και σημειώματα, στο γυμναστήριο που διατηρούσε ο 50χρονος προπονητής, στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τον αποχαιρετίσουν.

“Ο Γιώργος είχε μπλέξει και μια γυναίκα ήταν η αιτία που αυτοκτόνησε. Ξέραμε ότι δεν ήταν καλά τελευταία, αλλά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα φτάσει στο σημείο να αυτοκτονήσει. Του λέγαμε ότι θα τον βοηθήσουμε. Είμαστε σοκαρισμένοι. Ήταν πολύ καλό παιδί, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε τι συμβαίνει και μπορεί να συμβεί”, ανέφερε στο protothema.gr, γυναίκα από τη γειτονιά της Ανατολικής Θεσσαλονίκης η οποία γνώριζε πολλά χρόνια τον Γιώργο Παπαναούμ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις