Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Διονυσία Γεωργιάδου Instagram: Η ανάρτηση για τον Πάνο Νάτση
LIFESTYLE

Διονυσία Γεωργιάδου Instagram: Η ανάρτηση για τον Πάνο Νάτση

Διονυσία Γεωργιάδου Instagram: Συμπληρώθηκαν 4 μήνες από το τροχαίο δυστύχημα του ηθοποιού.

Σήμερα συμπληρώνονται τέσσερις μήνες από τον θάνατο του Πάνου Νάτση και η Διονυσία Γεωργιάδου έκανε μια σχετική ανάρτηση. Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή, μετά από ένα τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του, βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο και φυσικά, τους δικούς του ανθρώπους. Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου, όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με φορτηγό όχημα.

Πληροφορίες ανέφεραν πως ο νεαρός ηθοποιός φορούσε το κράνος του, αλλά ένας από τους δύο οδηγούς παραβίασε την προτεραιότητα στη διασταύρωση στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να συμβεί το μοιραίο δυστύχημα. Ο ηθοποιός διακομίστηκε στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός”, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Η ανάρτηση της Διονυσίας

Ανάμεσα σε εκείνους που δεν μπορούν ακόμα να συνειδητοποιήσουν την απώλεια είναι και η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου, με την οποία σχεδίαζαν το κοινό τους μέλλον. Για τη σημερινή ημέρα, η μουσικός έκανε δύο νέα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα με τον αδικοχαμένο, Πάνο Νάτση.

Πάνω στις φωτογραφίες έγραψε: «Τέσσερις μήνες χωρίς εσένα», ενώ στη συνέχεια ανάρτησε μία μαύρη εικόνα, εκφράζοντας έτσι το πένθος της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις