Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κάτια Ταραμπάνκο Instagram: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον χωρισμό της από τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο
LIFESTYLE

Κάτια Ταραμπάνκο Instagram: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον χωρισμό της από τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο

Κάτια Ταραμπάνκο Instagram: Η Κάτια Ταραμπάνκο βρέθηκε στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει τα τελευταία 24ωρα ο χωρισμός της Κάτιας Ταραμπάνκο από τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο.

Μπορεί πριν λίγο καιρό το -πρώην πια- ζευγάρι να έκανε σχέδια για γάμο ωστόσο, έβαλε τέλος στη σχέση του, καθώς το μοντέλο και παίκτρια του Survivor είχε παράλληλη σχέση.

H ίδια μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει δημόσια και δεν έχει παραδεχθεί τίποτα από αυτά που ισχυρίστηκε ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Παρασκευής (27/5) έστειλε ένα μήνυμα μέσα από τα social media.

Έκανε δύο stories, όπου τραγουδάει στο αυτοκίνητο ενώ είναι κολλημένη στην κίνηση και λέει στους ακολούθους της: «Καλό ΣΚ. Υγεία, αγάπη και χαμόγελα και όλα παντού και πάντα θα πηγαίνουν, θα πάνε και θα είναι καλά».

Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Espresso, ο νέος σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο είναι γόνος επιχειρηματικής οικογένειας, ιδιαίτερα ενεργός στα social media και λατρεύει τα τατουάζ, τα θαλάσσια σπορ, τα ταξίδια, τους εξωτικούς προορισμούς και τα γρήγορα αυτοκίνητα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μάλιστα, η Κάτια Ταραμπάνκο μετά το bridal show που συμμετείχε έφυγε με τον νέο της σύντροφο για Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, την είδαν να διασκεδάζει πρώτο τραπέζι πίστα στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς. Η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν μάλιστα ιδιαίτερα διαχυτική και θερμή με τον νεαρό επιχειρηματία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις