Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / ΑΠΘ επεισόδια: Άγριος καβγάς Αλεξιάδη – Καιρίδη
ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΘ επεισόδια: Άγριος καβγάς Αλεξιάδη – Καιρίδη

ΑΠΘ επεισόδια: Καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στον Τρύφων Αλεξιάδη και τον Δημήτρη Καιρίδη για τα επεισόδια στο ΑΠΘ, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρεί εκνευρισμένος.

Άγριος καβγάς προκλήθηκε κατά την τηλεοπτική συνάντηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Τρύφωνα Αλεξιάδη και του βουλευτής της ΝΔ Δημήτρη Καιρίδη σε εκπομπή, με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό να αποχωρεί από τη συζήτηση εκνευρισμένος. Ειδικότερα, Τρύφων Αλεξιάδης και Δημήτρης Καιρίδης διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην εκπομπή ENTER του τηλεοπτικού σταθμού TV100, με την αντιπαράθεσή τους να έχει να κάνει με τα χθεσινά επεισόδια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) κατά τα οποία ένας φοιτητής τραυματίστηκε στο κεφάλι, σε διαμαρτυρία φοιτητικών παρατάξεων παρουσία αστυνομικών. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Καιρίδης κατηγόρησε τον Τρύφωνα Αλεξιάδη ότι “ζήλεψε τη δόξα των φασιστοειδών και των Χρυσαυγιτών”, με τα “αίματα” στο στούντιο στο σημείο αυτό να ανάβουν για τα καλά.

Η αναφορά αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ξεκαθάρισε, ότι αν δεν ανακαλέσει ο κ. Καιρίδης, θα αποχωρήσει από την εκπομπή. Ο παρουσιαστής Δημήτρης Βενιέρης κάλεσε τον βουλευτή της ΝΔ να ανακαλέσει τον χαρακτηρισμό, κάτι που ο κ. Καιρίδης δεν έκανε, λέγοντας ότι πρόκειται για “πολιτικό σχολιασμό”. “Να τον χαίρεστε τον κύριο Καιρίδη. Ο νέος πολιτικός λόγος”, είπε με την σειρά του ο κ. Αλεξιάδης και έκλεισε την κάμερά του, δίνοντας απότομα τέλος στη συζήτηση των δύο πολιτικών.

Επεισόδια στο ΑΠΘ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι χθες σημειώθηκαν για άλλη μια φορά επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών στο ΑΠΘ και συγκεκριμένα στη Σχολή Θετικών Επιστημών, με έναν φοιτητή να τραυματίζεται στο κεφάλι από χειροβομβίδα κρότου λάμψης που έριξε αστυνομικός κατά τη διάρκεια της έντασης. Σύμφωνα με το νοσοκομείο, ο 20χρονος φοιτητής έφερε θλαστικό τραύμα στη πηγούνι και “αιτιώμενος άλγος στο δεξιό αφτί, εμβοές και ζάλη”. Ο 2οχρονος εξήλθε από το νοσοκομείο με οδηγίες και αντιβιωτική αγωγή. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., κατά τα ίδια επεισόδια τραυματίστηκε κι ένας αστυνομικός που μεταφέρθηκε για την παροχή των πρώτων βοηθειών στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις