Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης NBA: Είδε τον αγώνα των Σέλτικς στη Βοστώνη – Η φωτο που έγινε viral στο Twitter
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης NBA: Είδε τον αγώνα των Σέλτικς στη Βοστώνη – Η φωτο που έγινε viral στο Twitter

Μητσοτάκης NBA: Στις αρχές του 2020 είχε παρακολουθήσει τον αγώνα τον Σελιτκς με τους Ουίζαρντς, στην Ουάσινγκτον.

Στη Βοστώνη βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και με την ευκαιρία της παρουσίας του, αποφάσισε να παρακολουθήσει έναν αγώνα του NBA, με τη φωτογραφία να γίνεται viral στο Twitter!

Η Φωτεινή Πιπιλή και η αποφοίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη – «Εγώ απεσταλμένη της ΕΡΤ, εκείνος αριστούχος»

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης είδε το τέταρτο παιχνίδι της σειράς των τελικών της ανατολικής περιφέρειας ανάμεσα στους Σέλτικς και τους Χιτ.

Ο πρωθυπουργός πήρε την θέση του κοντά στο παρκέ του Boston Garden, ενώ δίπλα του κάθονταν ο Κέιντ Κάνινγχαμ, ο Κίλιαν Χέις και ο Αϊζέια Στιούαρτ των Ντιτρόιτ Πίστονς.

Ο φωτογραφικός φακός, μάλιστα συνέλαβε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να φοράει το καπελάκι του, παρακολουθώντας τις προσπάθειες του Τζέισον Τέιτουμ και του Τζίμι Μπάτλερ.

Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός «συλλαμβάνει» τον πρωθυπουργό να παρακολουθεί αγώνα του NBA: Στις αρχές του 2020 είχε παρακολουθήσει τον αγώνα τον Σελιτκς με τους Ουίζαρντς, στην Ουάσινγκτον.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις