Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Αναστασοπούλου – Παπαδάκης: Στον ΑΝΤ1 μετά από 15 χρόνια στον ΣΚΑΙ;
LIFESTYLE

Μαρία Αναστασοπούλου – Παπαδάκης: Στον ΑΝΤ1 μετά από 15 χρόνια στον ΣΚΑΙ;

Μαρία Αναστασοπούλου - Παπαδάκης: Όλες οι πληροφορίες

Σε θρίλερ εξελίσσεται το παζλ με τις τοποθετήσεις παρουσιαστών στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές. Οι μεταγραφές προσώπων στην ενημέρωση φαίνεται πως θα πρωταγωνιστήσουν το επόμενο διάστημα, ενώ τα διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν δίνουν και παίρνουν. Το ενδιαφέρον είναι πως η μια μετακίνηση φέρνει την άλλη κι έτσι έχει δημιουργηθεί ένα ντόμινο αλλαγών στις εκπομπές, το οποίο θα φέρει αρκετές ανατροπές. ΑΝΤ1, ΣΚΑΪ, OPEN και ΕΡΤ βρίσκονται στο επίκεντρο. Ξεκινώντας από τη δημόσια τηλεόραση, σύμφωνα με πληροφορίες «κλείδωσε» ο Γιάννης Πιτταράς για την πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ. Η πρόταση του σταθμού, αρχικά, ήταν να παρουσιάσει ενημερωτική εκπομπή μαζί με την Μαρία Αναστασοπούλου, μετά τον Δημήτρη Οικονόμου.

Η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργήσει ένα σασπένς γύρω από το όνομά της, δεν είναι και πολύ ευχαριστημένη με την εξέλιξη αυτή κι έτσι, οι πληροφορίες λένε πως… κοιτάζει προς τον Γιώργο Παπαδάκη, ανηφορίζοντας προς τον ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν. Βέβαια να σημειωθεί πως συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις της και με τον Σκάι, για την αξιοποίησή της στο πρόγραμμα του σταθμού, στον οποίο ανήκει εδώ και 15 χρόνια, από τότε που έκανε την πρακτική της ως φοιτήτρια Κοινωνιολογίας, με το κανάλι στην πορεία να τη χρήζει συμπαρουσιάστρια του Οικονόμου στην εκπομπή «Σήμερα».

Μαρία Αναστασοπούλου: Ο σύντροφός μου είναι και ο αρχισυντάκτης μου

Μένει, λοιπόν, να δούμε αν η ίδια θα συνεχίσει στο Φάληρο και αν θα αποδεχτεί την πρόταση για δική της εκπομπή, μετά το «Σήμερα», ή θα μετακομίσει στο Μαρούσι.  Η βασική διαφωνία ανάμεσα στο κανάλι και τη δημοσιογράφο είναι ότι εκείνη επιθυμεί να αναλάβει μόνη της την εκπομπή από τις 10 και μετά. Ωστόσο, το κανάλι επιθυμεί να υπάρχουν δύο παρουσιαστές. Ο ΣΚΑΪ προετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν κι αυτό που επιθυμεί είναι να επενδύσει περισσότερο στην ενημέρωση μιας και θα βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο. Η διάθεση του καναλιού είναι να σπάσουν οι εκπομπές σε δίωρα και να ξεκινάει η ενημέρωση με τον Άκη Παυλόπουλο και τη Λένα Φλυτζάνη και στη συνέχεια να αναλαμβάνει ο Δημήτρης Οικονόμου.

Πάντως, στους διαδρόμους του Σκάι ακούγεται πως υπάρχει έντονη ενόχληση από τα μεγαλοστελέχη για τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1, που πολιορκούν δικούς τους παρουσιαστές. Τα δύο κανάλια αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε έναν… ακήρυχτο πόλεμο, με τον ΑΝΤ1 να έχει το πλεονέκτημα των κινήσεων.

Από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, λοιπόν, είναι η Χρύσα Φώσκολου που αποχωρεί και σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις είναι πολύ πιθανό να την δούμε στο πρωινό του OPEN. Εκεί, όπως όλα δείχνουν θα είναι την επόμενη σεζόν ο Μάνος Νιφλής. Κι ενώ η Ευλαμπία Ρέβη βρίσκεται ήδη εκεί και περιμένει, το επικρατέστερο σενάριο την θέλει να περνά στο Σαββατοκύριακο, στη θέση της Φαίης Μαυραγάνη, η οποία επιστρέφει στον ΑΝΤ1. Το όνομα της Χρύσας Φώσκολου έπεσε στο τραπέζι, στο πλαίσιο της συζήτησης πως το επόμενο ενημερωτικό ζευγάρι του OPEN θα πρέπει να έχει «χημεία», προς αποφυγή… ατυχημάτων. Μάνος Νιφλής και Χρύσα Φώσκολου γνωρίζονται, οπότε το σενάριο να τους δούμε μαζί είναι πολύ πιθανό να γίνει πραγματικότητα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις