Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Αναστασοπούλου – Γιάννης Κολοκυθάς: Ο σύντροφός μου είναι και ο αρχισυντάκτης μου
LIFESTYLE

Μαρία Αναστασοπούλου – Γιάννης Κολοκυθάς: Ο σύντροφός μου είναι και ο αρχισυντάκτης μου

Μαρία Αναστασοπούλου - Γιάννης Κολοκυθάς: . Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απάντησε και για τον αξέχαστο Λυριτζή

Στο περιοδικό Hello και τον Γιάννη Βίτσα έδωσε συνέντευξη η Μαρία Αναστασοπούλου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απάντησε για το τηλεοπτικό της ταίρι, τον Δημήτρη Οικονόμου, αλλά και για τον αείμνηστο Βασίλη Λυριτζή. Φυσικά, μίλησε και για τον επί χρόνια σύντροφό της, για τον οποίο όπως είπε “είναι η οικογένειά της”. “Ο σύντροφός μου είναι και ο αρχισυντάκτης μου”, ανέφερε για όσους δεν γνωρίζουν.

Με τον Δημήτρη Οικονόμου μοιάζετε διαφορετικοί κι όμως συνυπάρχετε αρμονικά.

Εντελώς, σε όλα. Αυτό όμως έχει ενδιαφέρον καθώς, αν κάναμε εκπομπή δυο άνθρωποι που συμφωνούμε στα πάντα, δεν θα υπήρχε νόημα. Σκεφτόμαστε πολύ διαφορετικά σε πολιτικά ή κοινωνικά θέματα, αλλά υπάρχει σεβασμός και πάντα βρίσκουμε τη χρυσή τομή ώστε οι διαφορές μας να είναι δημιουργικές.

Είχες προλάβει να συνεργαστείς με τον Βασίλη Λυριτζή, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή;

Πράγματι. Ο Βασίλης ήταν ένας από τους κορυφαίους δημοσιογράφους της γενιάς του. Εγώ έλεγα ειδήσεις στην εκπομπή τους για πολλά χρόνια. Για μένα, τόσο ο Δημήτρης όσο και ο Βασίλης ήταν οι άνθρωποι που μας έδειξαν τι είναι δημοσιογραφία. Ο χαμός του ήταν απρόσμενος και ένα μεγάλο σοκ για όλους μας. Δεν θα υπάρξει άλλος Λυριτζής.

Η Μαρία Αναστασοπούλου συγκατοικεί με τον σύντροφό της, διευθυντή ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Γιάννη Κολοκυθά

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο δημοσιογράφοι είναι περίπου εφτά χρόνια μαζί και μάλιστα συνυπάρχουν και στον ραδιοφωνικό αέρα του καναλιού του Φαλήρου. “Σε προσωπικό επίπεδο δεν έχει αλλάξει στη ζωή μου κάτι εδώ και έξι χρόνια. Να πω την αλήθεια, είναι πολύ συγκεκριμένη η προσωπική μου ζωή. Είμαι ούτως ή άλλως με έναν άνθρωπο, ο οποίος κάνει την ίδια δουλειά με μένα άρα αντιλαμβάνεται και τις δυσκολίες που έχει όλο αυτό. Το έζησε και ο ίδιος οπότε είναι σαν να είμαστε ένα άνθρωπος. Δηλαδή δεν είχαμε διαφορές ως προς την καθημερινότητα” σημείωνε η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης το 2020 στο Dot.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις