Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Φεστιβάλ Καννών 2022 – Αλεσάντρα Αμπρόζιο: Το εκπληκτικό naked dress που θύμισε νυφικό
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Φεστιβάλ Καννών 2022 – Αλεσάντρα Αμπρόζιο: Το εκπληκτικό naked dress που θύμισε νυφικό

Φεστιβάλ Καννών 2022 - Αλεσάντρα Αμπρόζιο: Η βραζιλιάνα καλλονή περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα "γυμνό νυφικό" με γάντια όπερας και απίθανα κοσμήματα.

Στις Κάννες βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η βραζιλιάνα καλλονή Αλεσάντρα Αμπρόζιο, η οποία δεν έκανε απλά μια λαμπερή είσοδο, αλλά μια statement εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Το διάσημο μοντέλο περπάτησε στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας Armageddon Time στο Φεστιβάλ Καννών φορώντας ένα γυμνό νυφικό… Φέρνοντας ενέργεια και λάμψη από το Met Gala στο κόκκινο χαλί των Καννών, το μοντέλο από τη Βραζιλία φόρεσε ένα συναρπαστικό φόρεμα υψηλής ραπτικής από τον Γάλλο σχεδιαστή Stéphane Rolland.

Ενώ το κάτω μισό της λευκής τουαλέτας δημιουργούσε ένα εφέ σαν σύννεφο, το μπούστο ήταν σχεδιασμένο να φαίνεται εντελώς διάφανο με τρεις διακοσμημένες με κρύσταλλα επιφάνειες που κάλυψαν το στήθος της και την κοιλιά της. Η Αμπρόζιο συνδύασε το φόρεμα με λευκά γάντια όπερας, ένα διαμαντένιο κολιέ και ασορτί σκουλαρίκια.

Τα μαλλιά της τα εμπιστεύτηκε στον Έλληνα hairstylist που διαπρέπει στο εξωτερικό, τον Δημήτρη Γιαννέτο, ο οποίος της έκανε ένα νυφικό χτένισμα με κομψό updo, αφήνοντας μερικές τούφες να πέφτουν στο πρόσωπο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις