Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

26

Φεβρουαρίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Συνέδριο ΠΑΣΟΚ – Κακλαμάνης: Ο,τι άχρηστο είχαμε, ήρθε το βυτιοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ και το μάζεψε
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ – Κακλαμάνης: Ο,τι άχρηστο είχαμε, ήρθε το βυτιοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ και το μάζεψε

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ - Κακλαμάνης: Ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ, τάχθηκε υπέρ της ανανέωσης στην ηγεσία του κόμματος

Καρφιά από τον Απόστολο Κακλαμάνη στο 3ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. «Φωτογραφίζοντας» όσα στελέχη προσχώρησαν στον ΣΥΡΙΖΑ όταν χάθηκε η εξουσία, ο βετεράνος πολιτικός μίλησε για «ποντίκια που φεύγουν από το καράβι όταν τελειώνει το τυρί»! «Καρφώνοντας» ουσιαστικά όσους βρήκαν στέγη στην Κουμουνδούρου μετά το 2012, ο 85χρονος Απόστολος Κακλαμάνης φάνηκε επικριτικός για όσους εγκατέλειψαν το κόμμα. Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι «η επιστροφή στα σύμβολα και τον τίτλο δεν σημαίνει αναπαλαίωση» και πρόσθεσε με νόημα για τα στελέχη που αποχώρησαν την τελευταία δεκαετία: «Ήρθε το βυτιοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ και το ξεκαθάρισε. Κάθε σπίτι έχει τον απόπατό του» είπε χαρακτηριστικά, ενώ επιχειρώντας να δώσει εξήγηση για τους λόγους που αποχώρησαν τα – πρώην πλέον – στελέχη του κόμματος, τα συνέκρινε με «ποντίκια» που δεν είχαν λόγο παραμονής στο ΠΑΣΟΚ, από τη στιγμή που είχε πάψει να είναι κόμμα εξουσίας.

«Τα ποντίκια φεύγουν από το καράβι όταν τελειώνει το τυρί», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Κακλαμάνης. Ας σημειωθεί ότι ο Απόστολος Κακλαμάνης, ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ, πρώην Πρόεδρος της Βουλής, τάχθηκε υπέρ της ανανέωσης στην ηγεσία του κόμματος, κάνοντας εμμέσως σαφή τη στήριξή του στον Νίκο Ανδρουλάκη, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις