Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

26

Ιανουαρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πέτρος Φιλιππίδης – Περικλής Λιανός: «Kαταλήξαμε στην αστυνομία»
LIFESTYLE

Πέτρος Φιλιππίδης – Περικλής Λιανός: «Kαταλήξαμε στην αστυνομία»

Πέτρος Φιλιππίδης - Περικλής Λιανός: «Με ενοχλεί σε αυτήν την ιστορία που μόλις τους είδαν να πέφτουν, όρμηξαν όλοι. Αυτοί που τους έγλειφαν»

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε ο Περικλής Λιανός, αναφερόμενος στη μεταξύ τους συνεργασία, αλλά και σε όλα όσα τον ενοχλούν, σχετικά με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος. Μιλώντας στο «Open Weekend», ο ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στη στον θάνατο της μητέρας του, λέγοντας πως: «Όταν έχασα τη μάνα μου το 2016, έπαιζα στους “Δώδεκα Ενόρκους”. Είπα τι τυχερός είμαι που κάνω αυτήν την ευλογημένη δουλειά. Βούτηξα το αυτοκίνητο και την πρόλαβα ζωντανή. Λες και με περίμενε. Εγώ σκέφτηκα πως θα είναι ο ρόλος, δεν ξέρω αν με τιμά αυτό».

Για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Περικλής Λιανός σχολίασε ότι:

«Η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν ιδανική. Δεν ξέρω για τις πράξεις που κατηγορείται αλλά είχε εκρηκτικό ταπεραμέντο. Άμα ήθελε, έσπαγε τα πάντα αλλά τα ξαναέφτιαχνε. Έσπαγε το σκηνικό από τα νεύρα του. Γιατί δεν είπε ένας επιχειρηματίας ή τηλεοπτικός παραγωγός στοπ; Θεωρούσε τον εαυτό του number one με όλους τους τρόπους. Με ενοχλεί σε αυτήν την ιστορία ότι μόλις τους είδαν να πέφτουν, όρμηξαν όλοι. Αυτοί που τους έγλειφαν. Γιατί εγώ στη συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη καταλήξαμε στην αστυνομία το 1996. Εκτός από εμένα, τον Καπετάνιο και την Βλαβιανού, που δεν πήραμε το μέρος του Πέτρου αλλά κάποιου σεναριογράφου κι όλοι πήγαιναν στην αστυνομία υπέρ του Πέτρου.

Τότε είχα σταματήσει τις σχέσεις μου με τον Πέτρο. Τότε έκαψαν το αυτοκίνητο του Πέτρου κι είχαν γράψει συνθήματα στο σπίτι του. Κάποιος πήρε τηλέφωνο ένα δημοσιογράφο κι είπε ότι το έκανε εκείνος, ο δημοσιογράφος πήγε την κασέτα στον Πέτρο κι αυτός στην Ασφάλεια και θεώρησαν ότι η φωνή μοιάζει με του σεναριογράφου. Όλοι έλεγαν πως είναι αυτός. Σταμάτησε το σίριαλ, έγιναν δίκες για πέντε χρόνια και το αποτέλεσμα ήταν να φύγει ο Πέτρος κι ο σεναριογράφος αγκαζέ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις