Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 6 trailer 18/5: Αυτοί οι έξι πάνε τελικό
LIFESTYLE

MasterChef 6 trailer 18/5: Αυτοί οι έξι πάνε τελικό

MasterChef 6 trailer 18/5: Ανδρική υπόθεση χθες η μαγειρική στην κουζίνα του Masterchef με τρεις παίκτες, το Νικήτα, το Χριστόφορο και το Νίκο, τον Ιταλό.

Μία δοκιμασία για γερά νεύρα περίμενε χθες στο πλατώ του Masterchef τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Για έναν εξ αυτών τα σχόλια από πλευράς των κριτών σόκαραν. Ποιος τελικά αποχώρησε από το MasterChef χθες 17/5 και γιατί; Ποιοι έξι συνεχίζουν στο διαγωνισμό μαγειρικής του Star;

Ανδρική υπόθεση χθες η μαγειρική στην κουζίνα του Masterchef με τρεις παίκτες, το Νικήτα, το Χριστόφορο και το Νίκο, τον Ιταλό όπως τον αποκαλούν, να παλεύουν για την παραμονή τους στο διαγωνισμό. Ωστόσο το πιάτο που κλήθηκαν ν’ αντιγράψουν, το μπαρμπούνι με παστουρμά και το κανελόνι με καπνιστό χέλι από τον σεφ Jean-Charles Metayer δυσκόλεψε αρκετά και τους τρεις.

 

Ποιος αποχώρησε χθες 17/5 από το Masterchef πριν την τελική εξάδα

Ο εντοπισμός ωμού ψαριού σ’ ένα από τα τρία πιάτα των υποψήφιων προς αποχώρηση τάραξε κριτές και παίκτες. Συγκεκριμένα, ο Νικήτας συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία και επέστρεψε στο σπίτι, «τσεκάροντας» το εισιτήριο για την εξάδα. Το ίδιο και ο Χριστόφορος που έφερε ένα πολύ καλό πιάτο ενώπιον των κριτών. Ο Νίκος δυστυχώς είχε τη χειρότερη προσπάθεια καθώς παρουσίασε ωμό ψάρι στους κριτές.

Αν και ο Χριστόφορος του εκμυστηρεύθηκε ότι θέλει να φύγει εκείνος στη θέση του, νιώθοντας άσχημα με το αποτέλεσμα, ο Ιταλός δεν του επέτρεψε κάτι τέτοιο. «Πέρασα πολύ όμορφα. Φοβερό το ταξίδι. Ήθελα πολύ να παραμείνω. Έπρεπε να είχα προσέξει αυτό το tip του chef. Πιστεύω πως αν είχα ψημένο ψάρι μπορεί και να περνούσα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασα μέχρι εδώ. Δεν το περίμενα. Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό. Έχω πάρει πάρα πολλά. Πιστεύω έχω γίνει καλύτερος», σχολίασε λίγο πριν την αποχώρησή του ο Νίκος. Σημειωτέον στην τελική εξάδα βρίσκονται πλέον Νικήτας, Χριστόφορος, Γιάννος και Πάνος, ενώ από πλευράς των γυναικών, η Καλλιόπη και η Ελπίδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις