Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

27

Ιανουαρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άννα Φόνσου Metoo: «Την εποχή που βγήκαμε εμείς, οι άνδρες είχαν έναν σεβασμό»
LIFESTYLE

Άννα Φόνσου Metoo: «Την εποχή που βγήκαμε εμείς, οι άνδρες είχαν έναν σεβασμό»

Άννα Φόνσου Metoo: Εμένα προσωπικά κανείς δεν με βίασε και κανείς δεν με φλέρταρε

Την αντιμετώπιση των γυναικών στον χώρο του θεάματος σχολίασε η Άννα Φόνσου, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στην εκταφή του Στάθη Ψάλτη, που ξεσήκωσε «θύελλα» αντιδράσεων. Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό», όπου τοποθετήθηκε ακόμη,  στο #MeToo και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Αρχικά, για την εκταφή του Στάθη Ψάλτη η Άννα Φόνσου είπε: «Πριν ένα μήνα η Μαρία η Μπάρκουλη μου είχε πει ότι τους είπε να τα αφήσουν λίγο ακόμα, επειδή η Άννα με τον Νικήτα τον Κακλαμάνη έχουμε κάνει ένα μαυσωλείο πάρα πολύ ωραίο στο α’ νεκροταφείο και εκεί είναι όλοι φίλοι του, για να κάνουμε αυτές τις ενέργειες. Με πήρε χθες και μου είπε ότι χωρίς να πουν τίποτα πουθενά τα βγάλανε τα οστά και τρελάθηκα. Η κόρη του το έμαθε από τη Μαρία. Δεν το ήξερε κανένας. Ειδοποιούσαμε και δεν τους βρίσκαμε είπαν. Μπορούσαν να πάρουν τον Μπιμπίλα ή εμένα. Ένας καλλιτέχνης που δεν έχει οικογένεια, ανήκει σε εμάς, στη δική μας οικογένεια. Ελπίζω να τα βρούμε και να μας δώσει τα οστά ο δήμαρχος να τα πάμε στο α’ νεκροταφείο” και συμπλήρωσε: “Θα είναι ωραία να πάμε εκεί, να το φτιάξουμε, να του βάλουμε και λουλούδια. Θα του κάνουμε έτσι μια τιμή».

«Υπάρχει και η άλλη πλευρά τω ηθοποιών. Υπάρχουν αυτοί που ασχολούνται με την τέχνη, δεν είναι όλοι οι ηθοποιοί να λέμε “ποιος βίασε ποιον”. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Εμείς εκείνη την εποχή που βγήκαμε –νόστιμες ήμασταν- είχαν σεβασμό οι άνδρες προς εμάς. Εμένα προσωπικά κανείς δεν με βίασε και κανείς δεν με φλέρταρε», δήλωσε αρχικά η Άννα Φόνσου.

Τέλος, έκανε τη δική της αναφορά στον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος είναι φίλος της, αλλά όπως επισήμανε, δεν γνώριζε η ίδια λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις