Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

07

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ιβάν Γιοβάνοβιτς Παναθηναϊκός: Επέκταση συμβολαίου με την ΠΑΕ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιβάν Γιοβάνοβιτς Παναθηναϊκός: Επέκταση συμβολαίου με την ΠΑΕ

Ιβάν Γιοβάνοβιτς Παναθηναϊκός: Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την συνεργασία.

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Σέρβος τεχνικός συναντήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο και συμφώνησε για διετή επέκταση της συνεργασίας τους, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Η είδηση αυτή χαροποίησε τους φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είδαν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να φτιάχνει μετά από αρκετά χρόνια ένα καλοδουλεμένο σύνολο, ικανό να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Μετά από συνάντηση που είχαν σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Γιάννης Αλαφούζος και ο προπονητής της ομάδας, κ. Ivan Jovanovic, συμφωνήθηκε η επέκταση για ακόμα δύο χρόνια της συνεργασίας με τον κ. Jovanovic και το επιτελείο του! Επισφραγίστηκε έτσι η θετική διάθεση που υπήρχε και απομένει η ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους με την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τον κ. Αλαφούζο για τη δυνατότητα να συνεχίσουμε με τους συνεργάτες μου το έργο που ξεκινήσαμε στον Παναθηναϊκό πριν από ένα χρόνο περίπου. Επιθυμία μου είναι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του μεγάλου συλλόγου του Παναθηναϊκού και των εκατομμυρίων φιλάθλων του», είπε ο προπονητής του Τριφυλλιού μετά την επίτευξη της συμφωνίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις