Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

04

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Τα πιο επικίνδυνα ζώδια: Ποιοι δε λογαριάζουν τίποτα μπροστά στο συμφέρον τους
PLUS

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια: Ποιοι δε λογαριάζουν τίποτα μπροστά στο συμφέρον τους

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια: Βέβαια κάθε ένας εκπρόσωπος του ζωδιακού κύκλου έχει τη φωτεινή και τη σκοτεινή του πλευρά

Υπάρχουν ζώδια εκεί έξω που μπορούν να αποδειχθούν εξαιρετικά επικίνδυνα για τους γύρω τους, όταν τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως το επιθυμούν. Τα ζώδια που θα έκαναν το παν για να πετύχουν τον σκοπό τους, χωρίς να λογαριάσουν ποιοι θα βρεθούν στο διάβα τους.

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια: Το ζώδιο των Διδύμων

Τι κι αν είναι τα πιο κοινωνικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Οι Δίδυμοι μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνα χειριστικοί, μανιπουλάροντας τους γύρω τους, με μοναδικό στόχο να περάσει το δικό τους. Όταν λοιπόν έχει κανείς έναν εξαίρετο γνώστη της επικοινωνίας, που γνωρίζει να πλησιάζει και να ρίχνει τις άμυνες του συνομιλητή του, γίνεται αντιληπτό πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει, αν το επιδιώξει. Ένας Δίδυμος άλλωστε ξέρει πολύ καλά τα αδύνατα σημεία των ανθρώπων που συναναστρέφεται και κρατά την πληροφορία αυτή προκειμένου να την αξιοποιήσει όποτε κρίνει απαραίτητο. Το αποτέλεσμα είναι όποιος βρεθεί στο διάβα τους να υποστεί τις συνέπειες της μήνης τους.

woman standing in front of red smoke
Τα πιο επικίνδυνα ζώδια: Το ζώδιο των Σκορπιών

Ένας Σκορπιός δεν ξέρει να συγχωρεί εκείνον που τον πλήγωσε. Αυτό σημαίνει, πολύ απλά, πως το δηλητηριώδες ζώδιο θα βρει την ευκαιρία να ανταποδώσει το κακό, να τσιμπήσει με το κεντρί του εκείνον που τον στενοχώρησε. Συνήθως παραμένουν ήσυχοι στη… φωλιά τους, όταν όμως κάποιος τους πειράξει, τότε δεν πρόκειται να ησυχάσουν αν δεν πάρουν εκδίκηση και αυτό μπορεί να αφήσει πόνο, απορία και έκπληξη σε όσους βρεθούν στο πέρασμά τους.

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια: Το ζώδιο των Ιχθύων

Αν αναρωτιέστε τι κάνει το ζώδιο των ιχθύων στη λίστα με τα πιο επικίνδυνα ζώδια, τότε μάθετε αυτό: Ναι, οι Ιχθύες είναι από τα πιο ευαίσθητα και αφοσιωμένα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Εχετε όμως δει τη σειρά You, στο Netflix; Υπάρχουν κι εκείνοι που εκφράζουν την αγάπη τους με έναν τέτοιο τρόπο που ξεπερνά τα όρια της ανάγκης για προστασία όσων θεωρούμε δικούς μας ανθρώπους. Αν λοιπόν ένας Ιχθύς νιώσει πως δεν εμπιστεύεται τον σύντροφό του, τότε ακολουθεί χάος. Η εμμονή τους στο πρόσωπο του συντρόφου μπορεί να καταλήξει σε εκδικητική μανία, με ολέθριες συνέπειες.

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια: Το ζώδιο του Κριού

Ένα ζώδιο που έχει ηγεμονικές τάσεις. Και όπως καλά γνωρίζουμε, η εξουσία διαφθείρει, αναισθητοποιεί και προκαλεί εμμονές. Μπορούν να γίνουν αδυσώπητοι όταν επιθυμούν κάτι, και δυσκολεύονται να υπακούσουν σε κανόνες και πλαίσια που τίθενται από άλλους. Το ζώδιο που θα μπορούσε να έχει ως μότο ζωής «όλου του κόσμου οι θησαυροί μπορούν να γίνουν δικοί μας», δεν θα σταματούσε προ ουδενός αν εκείνος έμπαινε εμπόδιο στις επιδιώξεις του. Μην ξεχνάτε πως το κριάρι, το σύμβολο του ζωδίου, όταν ξεκινήσει μια επίθεση, κατεβάζει τα κέρατα και δεν σταματά παρά μόνον όταν βρει στόχο.

Τα πιο επικίνδυνα ζώδια: Το ζώδιο των Υδροχόων

Ναι, ένας Υδροχόος ξέρει να τιθασεύει τα συναισθήματά του. Οταν νιώσει πως κάποιος τον προδίδει μπορεί να γίνει απειλητικός. Εκεί που τον παρακολουθείτε ήρεμο και πράο, εκεί ακριβώς είναι που μηχανεύεται το εκδικητικό σχέδιό του, προκειμένου να πάρει «το αίμα του» πίσω για την προδοσία.

grayscale photo of woman in black shirt
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις