Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 6 trailer 17/5: Η ώρα της αποχώρησης έφτασε
LIFESTYLE

MasterChef 6 trailer 17/5: Η ώρα της αποχώρησης έφτασε

MasterChef 6 trailer 17/5: Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει;

Ο διαγωνισμός μαγειρικής συνεχίζεται και στο επεισόδιο 80 είδαμε τους 7 επίδοξους Master Chefs, να μπαίνουν στο προτελευταίο Mystery Box και τεστ δημιουργικότητας του διαγωνισμού. Άλλη μια ανατρεπτική εβδομάδα ξεκίνησε. Η πρώτη δοκιμασία της ημέρας είναι, όπως κάθε νέα εβδομάδα, το Mystery Box. Αυτή τη φορά οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να παρουσιάσουν εξελιγμένες συνταγές, αντάξιες του επιπέδου του διαγωνισμού, ενός αγαπημένου εδέσματος, που όλοι απολαμβάνουμε είτε στη γλυκιά, είτε στην αλμυρή του εκδοχή.

Στη δοκιμασία του Mystery Box, αυτή τη φορά κάποιοι “προκάλεσαν” την τύχη τους, πιστεύοντας πως ο τολμών νικά, ενώ κάποιοι ακολούθησαν τον πιο “ασφαλή “δρόμο για τη νίκη. Ένας όμως θα κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και τα πλεονεκτήματα στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, που ακολούθησε, επηρεάζοντας με τις επιλογές του το αποτέλεσμα της δοκιμασίας.

Το τεστ Δημιουργικότητας και οι πιο αδύναμες προσπάθειες

Σε 45 λεπτά θα έπρεπε να ετοιμάσουν ένα πιάτο με βασικό στοιχείο την κρέπα. Οι Γάλλοι λένε: Όταν βρίσκεις μια σπάτουλα για κρέπες, πρέπει αμέσως να τη δοκιμάσεις… φτιάχνοντας κρέπες προφανώς! Ποιος έφτιαξε τις καλύτερες και πιο δημιουργικές για να κερδίσει τη Δοκιμασία; Τρία πιάτα δοκίμασαν οι κριτές. Γιάννος, Πάνος, και Καλλιόπη.

Μέχρι και κρέπα σούσι εμπνεύστηκαν στο Mystery Box! Μέσα σε 45 λεπτά, ζητούμενο ήταν νόστιμες και ιδιαίτερες κρέπες. Ένας μόνο τα κατάφερε κι αυτός ήταν ο Πάνος.  Τι πλεονεκτήματα πήρε; Να μοιράσει τα υλικά. Αν θέλει μαγείρευε ή χωρίς να μαγειρέψει θα περνούσε στους 6 του διαγωνισμού. Ο ίδιος αποφάσισε να ανέβει στον εξώστη και να αφήσει τους άλλους να… σφαχτούν για την εξάδα. Οι μάγειρες είχαν στον πάγκο τους τα βασικά υλικά ζαχαροπλαστικής, δηλαδή βούτυρο, γάλα, αυγά κλπ. Αλλά υπήρχαν και με καλάθια με διαφορετικά υλικά και έπρεπε να τα μοιράσει στους συμπαίχτες τους. Άλλους να τους βοηθήσει και άλλους να τους δυσκολέψει. Η Καλλιόπη ήταν η μεγάλη νικήτρια. Πήγε ασφαλής στον εξώστη και είναι ήδη στην εξάδα. Πήρε επίσης και τα μεγάλα πλεονεκτήματα στην επόμενη ομαδική.

Οι πιο αδύναμες προσπάθειες ήταν: Νικήτας, Χριστόφορος, Νίκος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις