Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

04

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Φιλίππου διαζύγιο: Η σχέση είχε τελειώσει αλλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη να το δεχθώ
LIFESTYLE

Μαρία Φιλίππου διαζύγιο: Η σχέση είχε τελειώσει αλλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη να το δεχθώ

Μαρία Φιλίππου διαζύγιο: «Όταν δεν είσαι εσύ αυτός που το αποφασίζεις, κάπως δεν σου αρέσει», ανέφερε σε συνέντευξή της, η ηθοποιός - Δείτε το βίντεο

Η Μαρία Φιλίππου μίλησε για το διαζύγιό της και πώς το αντιμετώπισε τόσο ως σύζυγος, όσο και ως μητέρα. Η ηθοποιός κάθισε στον καναπέ του «Στούντιο 4» και αρχικά είπε για τον χωρισμό της: «Είχα θυμό μέσα στο διαζύγιο, δεν ήταν ακριβώς δική μου επιλογή. Μπορεί μια σχέση να έληξε αλλά εγώ, ας πούμε δεν ήθελα να λήξει. Βασικά, δεν ήθελα να διαλυθεί η οικογένεια και όταν δεν είσαι εσύ αυτός που το αποφασίζεις, κάπως δεν σου αρέσει. Η λογική μου μπορεί να μου λέει ότι πρέπει να κάνω αυτό, αλλά το συναίσθημα μου έλεγε άλλα. Συνήθως το συναίσθημα εμένα δεν με ξεγελά, οπότε ακολουθώ αυτό» και πρόσθεσε:

«Η σχέση είχε τελειώσει αλλά εγώ δεν ήμουν έτοιμη να το δεχθώ. Ίσως γιατί είχα τα παιδιά και μπορεί και αυτό να είναι λάθος. Μου πήρε τρία τέσσερα χρόνια… Μπορεί να μη μου έχει φύγει και εντελώς, μπορεί και να το παίζω -χωρίς να σημαίνει ότι θέλω να γυρίσω. Ένας χωρισμός είναι απώλεια. Προσπαθώ να δω αν με αυτόν τον άνθρωπο που έχω δύο παιδιά και τον αγαπώ, μπορούμε να συνυπάρξουμε κάτω από νέες συνθήκες και οι τέσσερις. Πιστεύω πως μπορούμε». Τέλος, η Μαρία Φιλίππου αναφέρθηκε για τη βοήθεια που ζήτησε μετά με το διαζύγιό της: «Ζήτησα βοήθεια αρχικά για τα παιδιά μου. Αφού το έκανα αυτό, εγώ ένιωθα λίγο χαμένη. Πήγα σε δύο τρεις ψυχολόγους… Ευτύχισα γιατί είχα καλούς φίλους».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις