Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σεξουαλικός εκβιασμός: Νέα υπόθεση sextortion με θύμα 30χρονη αλλοδαπή
ΕΛΛΑΔΑ

Σεξουαλικός εκβιασμός: Νέα υπόθεση sextortion με θύμα 30χρονη αλλοδαπή

Σεξουαλικός εκβιασμός: Με χειροπέδες βρέθηκε 40χρονος Πακιστανός, που εκβίαζε 30χρονη Αφγανή ότι θα δημοσιοποιήσει ερωτικές της φωτογραφίες.

Είχε μετατρέψει σε κόλαση την καθημερινότητα μιας γυναίκας από το Αφγανιστάν, καθώς την εκβίαζε απαιτώντας 50.000 ευρώ (!) για να μη δημοσιοποιήσει, όπως απειλούσε το θύμα φωτογραφίες από προσωπικές της ερωτικές στιγμές. Δράστης του «Sexτοrtion», δηλαδή του σεξουαλικού εκβιασμού, ένας Πακιστανός, ο οποίος βρέθηκε με χειροπέδες και κατ ευθείαν στον εισαγγελέα, όταν έφθασε σε προσυμφωνημένο ραντεβού με την εκβιαζόμενη για να παραλάβει τα 50.000 ευρώ. Τα χρήματα είχαν προσημειωθεί από την Αστυνομία, στην οποία είχε καταφύγει η άτυχη αλλοδαπή για να δοθεί τέλος στον εφιάλτη της, ενώ στο χώρο του ραντεβού είχε πάρει θέσεις ομάδα αστυνομικών.Όταν επενέβησαν τη στιγμή που ο Πακιστανός εκβιαστής πήρε τον φάκελο στα χέρια, ο δράστης αντιστάθηκε σθεναρά χτυπώντας τους. Όμως, εν τέλει, τον ακινητοποίησαν και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, ο προαναφερόμενος κάτοχος των επίμαχων φωτογραφιών της Αφγανής, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης. Σε βάρος του 40χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση, παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και για βία κατά υπαλλήλων.

Απαιτούσε 50.000 ευρώ

«Ειδικότερα», αναφέρει η Αστυνομία «ο 40χρονος προέβη σε εκβίαση 30χρονης, απειλώντας την ότι εάν δεν του κατέβαλε το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ, θα προέβαινε στη δημοσιοποίηση προσωπικών φωτογραφιών της, που είχε στην κατοχή του. Μετά από καταγγελία της 30χρονης, ορίστηκε ραντεβού, για την καταβολή χρηματικού ποσού από την 30χρονη στον 40χρονο, σε κεντρικό σημείο των Αθηνών, όπου και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, παρά την σθεναρή αντίσταση που πρόβαλε».

Προφυλάκιση 38χρονου

Αξιοσημείωτο είναι ότι πριν από λίγες, μόλις, ημέρες, ένας 38χρονος που ξεκίνησε, κατά το κατηγορητήριο, να εκβιάζει με «όπλο» ροζ βίντεο, μία 22χρονη κοπέλα, πήρε το δρόμο για τη φυλακή μετά από απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα ενώπιον των οποίων απολογήθηκε. Είχε προηγηθεί στην Αστυνομία η καταγγελία της 22χρονης σύμφωνα με την οποία ο 38χρονος που υπήρξε πρώην φίλος της, είχε στην κατοχή του από τον καιρό της αισθηματικής σχέσης βίντεο με προσωπικές τους στιγμές. Κατά την ίδια καταγγελία μετά τον χωρισμό τους άρχισε να την εκβιάζει να καταβάλει χρήματα προκειμένου να μη δημοσιοποιήσει σκηνές του επίμαχου βίντεο. Η νεαρή γυναίκα μπροστά στο αδιέξοδο δεν πανικοβλήθηκε και πήγε στην Αστυνομία, όπου και κατήγγειλε το γεγονός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις