Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

04

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και ζήλεια: Ποιοι… «πρασινίζουν» από τον φθόνο
PLUS

Ζώδια και ζήλεια: Ποιοι… «πρασινίζουν» από τον φθόνο

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που ζηλεύουν τους πάντες και τα πάντα

Αυτά είναι τα ζώδια που ζηλεύουν τους πάντες και θέλουν πάντα να είναι οι κυρίαρχοι. Μερικοί άνθρωποι χαίρονται πραγματικά όταν οι άλλοι πετυχαίνουν κάτι σπουδαίο στη ζωή τους και κατακτούν τα όνειρα και τους στόχους τους. Δεν είναι μικροπρεπείς και μίζεροι και δεν τους ζηλεύουν, απλώς τους εύχονται ό,τι καλύτερο. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που νιώθουν τρελή ζήλια, έχουν κτητική συμπεριφορά και όχι μόνο στους συντρόφους τους. Αυτό το είδος ζήλιας είναι συχνά αποτέλεσμα ανασφάλειας και δυσαρέσκειας. Σύμφωνα με την αστρολογία, υπάρχουν 4 τέτοια ζώδια που νιώθουν ζήλια και ανασφάλεια.

Τα 4 πιο ζηλιάρικα ζώδια
Κριοί

Οι Κριοί είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικοί. Δεν αισθάνονται πολύ όμορφα όταν οι άλλοι γίνονται πιο επιτυχημένοι από εκείνους ή πετυχαίνουν τα όνειρά τους πριν το κάνουν οι ίδιοι. Είναι ζηλιάρηδες και μικροπρεπείς.

Παρθένοι

Οι Παρθένοι δεν έχουν πρόβλημα με την επιτυχία των άλλων, αρκεί οι άλλοι να μην είναι πιο επιτυχημένοι από τους ίδιους. Όταν συμβεί αυτό, οι τελειομανείς Παρθένοι χάνουν τον ύπνο τους, κάνουν σχέδια και αρχίζουν να τους χειραγωγούν για να νιώσουν άσχημα για τη ζωή τους.

Σκορπιοί

Οι Σκορπιοί δεν είναι ότι δεν βρίσκουν την ευτυχία στη χαρά των άλλων. Απλώς, δεν αισθάνονται καλά όταν κάτι καλό συμβαίνει σε άλλους ανθρώπους αντί για αυτούς. Θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση τους και να είναι οι μόνιμα τυχεροί. Γίνονται ανήσυχοι, ζηλιάρηδες και αρχίζουν να γκρινιάζουν και να αγανακτούν με το παραμικρό.

Υδροχόοι

Οι Υδροχόοι συνήθως δεν «χώνουν» τη μύτη τους στις δουλειές των άλλων, μέχρι να μάθουν για την επιτυχία τους. Οταν φτάσει κάτι τέτοιο στα αυτιά τους, οι Υδροχόοι δυσφορούν επειδή νιώθουν ανασφάλεια για τη δική τους ζωή και αρχίζουν να συγκρίνουν τον εαυτό τους με το άλλο άτομο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις