Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αλεξάνδρου γενέθλια: Η έκπληξη που του έκανε η Τούνη – Βίντεο
LIFESTYLE

Αλεξάνδρου γενέθλια: Η έκπληξη που του έκανε η Τούνη – Βίντεο

Αλεξάνδρου γενέθλια: Η Ιωάννα ταξίδεψε για την Αθήνα για χάρη του αγαπημένου της

Γενέθλια είχε χθες Παρασκευή 13/5 ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και δεν έσβησε μία τούρτα αλλά… τρεις! Με τις εκπλήξεις να διαδέχονται η μία την άλλη, η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα πάρτι – έκπληξη, το οποίο φυσικά διοργάνωσε η σύντροφός του, Ιωάννα Τούνη. Η Ιωάννα ταξίδεψε για την Αθήνα για χάρη του αγαπημένου της για να περάσουν μαζί τα γενέθλια του γνωστού παρουσιαστή. Αφού η Ιωάννα Τούνη του έφερε μια τούρτα έκπληξη στο σπίτι τους και του ευχήθηκε… ναζιάρικα, η συνέχεια ήταν ανατρεπτική. «Μωρό μου υπέροχο! Πολύχρονος και ευτυχισμένος πάντα!

Ο πιο καυτός 35αρης» έγραψε η Ιωάννα Τούνη για το αγόρι της.Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη έβαλαν τα καλά τους και βγήκαν έξω να γιορτάσουν τα γενέθλια του παρουσιαστή. Ωστόσο, το πρώην μοντέλο δεν γνώριζε ότι η σύντροφός του είχε διοργανώσει… μυστικό πάρτι γενεθλίων!

Έτσι τον πήγε σε ένα σπίτι μέσα στο οποίο τον περίμεναν όλοι του οι φίλοι! Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έμεινε έκπληκτος και μαζί με το κορίτσι του και την παρέα του γιόρτασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες τα γενέθλιά του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις