Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

23

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βίντεο Γεωργία Μπίκα: Καρέ καρέ οι κινήσεις της 24χρονης το μοιραίο βράδυ
ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο Γεωργία Μπίκα: Καρέ καρέ οι κινήσεις της 24χρονης το μοιραίο βράδυ

Βίντεο Γεωργία Μπίκα: Αποκλειστικά πλάνα από τις κάμερες του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου, όπου κατήγγειλε τον βιασμό της η 24χρονη.

Αποκλειστικά πλάνα από τις κάμερες του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου, όπου κατήγγειλε τον βιασμό της η Γεωργία Μπίκα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, εξασφάλισε αποκλειστικά η εκπομπή T-live. Στο βίντεο που βλέπει το «φως» για πρώτη φορά υπάρχουν καρέ καρέ οι κινήσεις που έκανε 24χρονη εκείνο το βράδυ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Παπαναστασούλη, στις 2:09 η 24χρονη διασχίζει τον δρόμο και παρκάρει με το αυτοκίνητό της έξω από το ξενοδοχείο για να πάει στο σπίτι που την είχαν καλέσει.

Στις 2:14 βγαίνει από το αυτοκίνητο με την 17χρονη φίλη της και κατευθύνονται προς την κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου. Ένα σκυλάκι τις ακολουθεί από την ώρα που βγήκαν από το αυτοκίνητο. Στις 2.28 μπαίνουν στο ξενοδοχείο. Στις 3.36 η Γεωργία φαίνεται να φεύγει από το πάρτι. Στις 4.03 κι ενώ έχουν αποχωρήσει από το ξενοδοχείο μαζί με τη φίλη της πριν από περίπου 25’, όπως είπε στην κατάθεσή της η Γεωργία Μπίκα, η 24χρονη αρνείται να ακολουθήσει τη φίλη και τη μητέρα της. Μετά από 25’ περιπλάνησης, η Γεωργία δε μπορούσε να βρει το αυτοκίνητό της, επιστρέφει στο ξενοδοχείο. Είναι φανερό ότι ήταν σε κακή κατάσταση, αφού όπως φαίνεται και από τις κάμερες παραπατάει. Ελάχιστα λεπτά μετά, η Γεωργία Μπίκα πλησίασε και πάλι στο ξενοδοχείο.  Στις 4.05 μπαίνει στο ξενοδοχείο, όπου την περίμενε, όπως η ίδια κατήγγειλε ο απόλυτος εφιάλτης.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις