Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Καμίλα Τζόρτζι: Εντυπωσιάζει με το τένις και το… ταπεραμέντο της
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καμίλα Τζόρτζι: Εντυπωσιάζει με το τένις και το… ταπεραμέντο της

Καμίλα Τζόρτζι: Η «νέα Σαράποβα» εντυπωσιάζει με το τένις και το ταπεραμέντο της.

Η γεννημένη στις 30 Δεκεμβρίου του 1991 στη Ματσεράτα της Ιταλίας, εκθαμβωτική Καμίλα Τζόρτζι, αποδεικνύει πως δεν αποτελεί μόνο μια από τις πιο σέξι τενίστριες στον κόσμο, αλλά και μια επιτυχημένη πρωταθλήτρια. Ειδικότερα, η 31χρονη αντισφαιρίστρια, κατέκτησε το Canadian Open, τον περασμένο Αύγουστο, λυγίζοντας την αντίπαλό της, Καρολίνα Πλίσκοβα με 2-0 σετ (6-3, 7-5) και έδωσε έτσι τη δική της «απάντηση» σε όσους την αμφισβητούν. Στη διάρκεια της τενιστικής της καριέρας μπορεί να μην πανηγύρισε κάποιον τίτλο Grand Slam, ωστόσο έχει καταφέρει να νικήσει κορυφαίες αθλήτριες στον κόσμο όπως τις Καρολίν Βοζνιάκι (το 2013), Μαρία Σαράποβα (το 2014) και Βικτόρια Αζαρένκα (το 2014).

Η δεξιόχειρας τενίστρια που χαρακτηρίζεται για το επιθετικό στιλ παιχνιδιού της και τα δυνατά χτυπήματα στην πίσω γραμμή του γηπέδου, σημείωσε το 2006 το ντεμπούτο της στο ανώτερο διεθνές τουρνουά του ITF Women’s Circuit, ενώ τρία χρόνια αργότερα κατέκτησε και τον πρώτο ITF τίτλο. Αποκορύφωμα της καριέρας της δεν ήταν άλλο από το 2018, όταν και έφθασε στην ανώτατη θέση της σε τουρνουά Grand Slam, στον προημιτελικό γύρο στο Γουίμπλεντον, νικώντας στην πορεία μεταξύ άλλων την Εκατερίνα Μακάροβα.

Εκτός τερέν

Όσον αφορά την οικογενειακή της ζωή, ο μεγαλύτερος αδελφός της, Λέαντρο, ασχολείται με την υποκριτική, ενώ ο μικρότερος ονόματι Αμαντέους είναι ποδοσφαιριστής στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Ιταλίας. Η μοίρα ωστόσο τους επιφύλασσε ένα πολύ τραγικό χτύπημα, καθώς η αδερφή της Αντονέλα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι.

Εκτός των τερέν βέβαια η Ιταλίδα πρωταθλήτρια «μεταμορφώνεται» σε μια πληθωρική γυναίκα που κλέβει τις εντυπώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις φοβερές αναλογίες της. Μάλιστα, το «ποίμνιο» της αποτελείται από 579 χιλιάδες ακολούθους, τους οποίους και «φροντίζει» να μην αφήνει παραπονεμένους, αναρτώντας διαρκώς σέξι φωτογραφίες με εσώρουχα και μαγιό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις