Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μουζάκι Καρδίτσας: Του έριξε πέτρα στο κεφάλι μετά από διαφωνία για κοινοτικό έργο
ΕΛΛΑΔΑ

Μουζάκι Καρδίτσας: Του έριξε πέτρα στο κεφάλι μετά από διαφωνία για κοινοτικό έργο

Μουζάκι Καρδίτσας: Ο αγρότης διαφωνούσε με την εκτέλεση του έργου, γιατί ζημίωνε, όπως φώναζε, το χωράφι του που βρίσκεται δίπλα.

Απίστευτο. Ένας αγρότης στην περιοχή του Μουζακίου Καρδίτσας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας επόπτη έργου σε αντλιοστάσιο, δίπλα από το χωράφι του. Συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πέτρα και χτύπημα στο κεφάλι του θύματος, καθώς φέρεται να διαμαρτυρόταν για την εκτέλεση του έργου δίπλα στο δικό του χώρο. Ο επόπτης του έργου, αιμόφυρτος με τραύμα στο κεφάλι από το χτύπημα με την πέτρα μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Καρδίτσας ενώ ο αγρότης οδηγείται στον εισαγγελέα με τη βαριά κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας» συνελήφθη το πρωί της Τρίτης σε περιοχή του Δήμου Μουζακίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας αγρότης, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός άλλου άντρα».

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Με περισσότερα στοιχεία η Αστυνομία δίνει την εικόνα που επικράτησε στη διάρκεια των εργασιών στο κοινοτικό αντλιοστάσιο. «Συνελήφθη», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση σε περιοχή του Δήμου Μουζακίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος έτερου ημεδαπού. Ειδικότερα, λίγη ώρα νωρίτερα, κατά τη διάρκεια χωματουργικών εργασιών σε κοινοτικό αντλιοστάσιο και κατόπιν φραστικού επεισοδίου, ο δράστης απώθησε βίαια τον παθόντα που βρισκόταν στο σημείο, με αποτέλεσμα ο παθών να πέσει στο έδαφος.

Στη συνέχεια, τον χτύπησε στο κεφάλι με πέτρα που πήρε από το έδαφος, τραυματίζοντάς τον. Ο παθών μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Καρδίτσας, όπου και νοσηλεύεται. Η πέτρα κατασχέθηκε». Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καρδίτσας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις