Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

15

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αγγελική Ηλιάδη – Γρηγόρης: «Δεν έγινε επανασύνδεση με τον Σάββα γιατί προέκυψε ο έρωτας»
LIFESTYLE

Αγγελική Ηλιάδη – Γρηγόρης: «Δεν έγινε επανασύνδεση με τον Σάββα γιατί προέκυψε ο έρωτας»

«Αν ήταν να παντρευτώ κάποιον στη ζωή μου, αυτός θα ήταν ο Σάββας και όχι κάποιος άλλος»

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για την προσωπική της ζωή στο περιοδικό «You». Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον Σάββα Γκέντσογλου και τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, αποκαλύπτοντας πως δεν έγινε επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του δεύτερου παιδιού της, καθώς βρήκε τον έρωτα μέσα στη «Φάρμα». Μιλώντας για τον πρώην της και αν μετάνιωσε που χώρισαν, είπε: «Με τον Σάββα Γκέντσογλου θα μπορούσαμε εύκολα να είμαστε μαζί. Δυστυχώς όμως οι καταστάσεις δεν βοήθησαν. Όταν ένα ζευγάρι είναι χώρια για πολύ καιρό, δεν μπορεί να επιβιώσει η σχέση. Τώρα που έχουν περάσει τα χρόνια και βλέπω πιο καθαρά τα πράγματα, ξέρω ότι θα ήμασταν ευτυχισμένοι αν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες. Δυστυχώς, δεν υπήρχαν και δεν φταίει ούτε εκείνος, ούτε εγώ. Απλά έτσι ήρθαν τα πράγματα».

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη είναι ερωτευμένη: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του. Η σχέση με τον Γρηγόρη έτυχε. Ίσως να μην ήμουν έτοιμη να προχωρήσω με έναν νέο έρωτα γιατί είχαμε μία επανασύνδεση με τον Σάββα και είχαμε πάρει κάποιες αποφάσεις. Τελικά, δεν προχώρησε αυτό γιατί προέκυψε ο έρωτας με τον Γρηγόρη». «Δεν έβαλα ποτέ νυφικό. Μόνο πρόβα έκανα μία φορά στο παρελθόν. Αν ήταν να παντρευτώ κάποιον στη ζωή μου, αυτός θα ήταν ο Σάββας και όχι κάποιος άλλος», σημείωσε η Αγγελική Ηλιάδη σχετικά με το ενδεχόμενο ενός γάμου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις