Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

24

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μιχάλης Ζαμπίδης – δίδυμα: Ποζάρει με την εγκυμονούσα σύντροφό του και εύχεται καλό μήνα
LIFESTYLE

Μιχάλης Ζαμπίδης – δίδυμα: Ποζάρει με την εγκυμονούσα σύντροφό του και εύχεται καλό μήνα

Μιχάλης Ζαμπίδης - δίδυμα: Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του καθώς η σύντροφός του περιμένει δίδυμα και ήδη βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο «Iron Mike» ευχήθηκε καλό μήνα, στους διαδικτυακούς του φίλους, ανεβάζοντας για πρώτη φορά φωτογραφία με την εγκυμονούσα αγαπημένη του.

«Καλό μήνα από τους τέσσερις μας» έγραψε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Τι είχε πει για τα δίδυμα

«Το περιμένουμε κι αυτό το ρινγκ, αυτή την πίστα. Δεν το είχαμε πει πουθενά. Ήταν το μυστικό μας χωρίς να υπάρχει κάποιο θέμα απλά έτσι μας βγήκε. Αφού φτάσαμε λοιπόν τόσο μετά είπαμε να μοιραστούμε τη χαρά μας. Είναι επτά μηνών τώρα η Μαρία. Περιμένω τη συμμορία στο σπίτι τον επόμενο μήνα.

Περιμένουμε διδυμάκια. Αλλάζω απότομα πίστα. Για κάποιο λόγο, δεν ξέρω γιατί, πίστευα ότι θα είναι δυο. Χάρηκα ιδιαίτερα όταν μου το είπε η Μαρία. Πριν μου το πει έλεγα συνέχεια ότι είναι δίδυμα και μου λέει κάποια στιγμή η Μαρία, “σε παρακαλώ μη λες ότι είναι δίδυμα γιατί αν είναι ένα τελικά τι θα πούμε ότι έγινε το άλλο;”.

Περιμένω να τα πιάσω στα χέρια μου και να ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι. Δεν ξέρουμε το φύλο τους ακόμα, ήταν επιλογή της Μαρίας αυτό. Περιμένω πως και πως», είχε πει ο Μιχάλης Ζαμπίδης στο Love it.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις