Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Μεταλλιζέ σκιά – μακιγιάζ: Πώς θα την βάλω σωστά
PLUS

Μεταλλιζέ σκιά – μακιγιάζ: Πώς θα την βάλω σωστά

Μεταλλιζέ σκιά - μακιγιάζ: Πώς φοριέται σωστά το glittery μακιγιάζ στα μάτια;

Αν σας αρέσουν οι μεταλλικές λάμψεις στα μάτια σας, αναδείξτε τες διαθέτοντας ένα φωτεινό δέρμα και ένα ανοιχτόχρωμο κραγιόν. Ο παραπάνω συνδυασμός να είστε βέβαιες πως θα σας ανταμείψει με το παραπάνω, κερδίζοντας μια σούπερ λαμπερή και σοφιστικέ εμφάνιση.

Ξεκινήστε απλώνοντας κάποιο υγρό foundation σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό. Για έξτρα φώς, στα κόκαλα του προσώπου σας απλώστε μια ελαφρώς πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση foundation. Με ένα ειδικό σφουγγαράκι απλώστε το πολύ καλά στο δέμα σας.

Έπειτα, ταμπονάρετε το concealer, ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία των ματιών σας και ακολουθώντας τη φυσική καμπύλη των ματιών σας – αναμείξτε το ομοιόμορφα με ένα ειδικό σφουγγάρι ή ένα πινέλο.

Αφού έχετε αναμείξει πολύ καλά το foundation και το concealer, προχωρήστε στην επόμενη φάση. Ένα φυσικό, απαλό χρώμα ρουζ είναι το κλειδί. Εφαρμόστε ελαφρά το χρώμα κατά μήκος των ζυγωματικών σας για μια ζεστή λάμψη. Στην πορεία με μια μαλακή καφέ σκιά χωρίς λάμψη καλύψτε τα βλέφαρά σας μέχρι ψηλά το κόκκαλο του φρυδιού. Στη συνέχεια με το ειδικό πινέλο εφαρμόστε μια ελαφρά μεταλλική σκιά σε όλο το καπάκι του ματιού σας μέχρι τα φρύδια.

Προσθέστε ένταση και επιπλέον λάμψη, εφαρμόζοντας με τα δάχτυλά σας κάποια μεταλλική σκιά σε σκόνη. Αναμείξτε πολύ καλά με το ειδικό πινέλο, τις σκιές μεταξύ τους. Ολοκληρώστε την εμφάνιση προσθέτοντας ένα ειδικό gloss ματιών ή χρησιμοποιώντας βαζελίνη, για ένα δροσερά λαμπερό αποτέλεσμα.

Επιμηκύνετε τις βλεφαρίδες σας, χρησιμοποιώντας μια μαύρη μάσκαρα. Αν θέλετε προσθέστε μια σκούρα ανθρακί σκιά, υπογραμμίζοντας τις εξωτερικές γωνίες των ματιών σας. Ανακατέψτε καλά με τα δάχτυλα, για ένα μουτζουρωμένο αποτέλεσμα. Τέλος διαλέξτε ένα απαλό χρώμα κραγιόν για τα χείλη σας με ένα ματ, αδιαφανές φινίρισμα – δημιουργώντας μια δροσερή αντίθεση με το γυαλιστερό εφέ των ματιών σας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις