Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 17χρονη Βόλος: Θλίψη για την Φενίνα που πέθανε ανήμερα του Πάσχα
ΕΛΛΑΔΑ

17χρονη Βόλος: Θλίψη για την Φενίνα που πέθανε ανήμερα του Πάσχα

Έδινε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή τα τελευταία χρόνια

Θλίψη επικρατεί στον Βόλο μετά τον θάνατο μιας 17χρονης αθλήτριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη έπασχε από σπάνια ασθένεια και έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή εδώ και χρόνια. Άφησε την τελευταία της πνοή χθες, Κυριακή του Πάσχα, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία.

Ήταν αθλήτρια του στίβου στην Αθλητική Ακαδημία «Άτλας Βόλου». «Ένας δικός μας Άγγελος έφυγε απόψε !!! Ας είναι ο τελευταίος» έγραψαν οι συναθλητές της στην επίσημη σελίδα της ακαδημίας.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο SDNA, η κοπέλα είχε διαγνωστεί σε ηλικία 14 ετών με μυελοειδές καρκίνωμα νεφρού (RMC) και έδινε μάχη αντιμετωπίζοντάς την νόσο.

Η οικογένειά της, ο μικρότερος αδερφός της, φίλοι και συγγενείς έχουν βυθιστεί στο πένθος ενώ ο προπονητής της την αποχαιρετά με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook.

«Ένας δικός μας Άγγελος έφυγε απόψε !!!
Ας είναι ο τελευταίος. Είναι κάτι τέτοιες μέρες που δοκιμάζεται η ανθρώπινή μου υπόσταση… Νιώθω μεγάλη οργή !!! Είναι όμως τόσο τεράστια η θλίψη μου που δεν μπορώ να γράψω και να εκφράσω αυτό που νιώθω… Αν είσαι πραγματικά εκεί πάνω…πάρε κοντά σου αυτόν τον Άγγελο που στέρησες από μας!!! Αντίο αστέρι μου γλυκό, αντίο κοριτσάκι μου υπέροχο… θα είσαι πάντα μέσα στην ψυχή μας να μας χαμογελάς!!!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις