Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Πάσχα 2022: Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας εύχονται «χρόνια πολλά» αγκαλιασμένοι
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πάσχα 2022: Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας εύχονται «χρόνια πολλά» αγκαλιασμένοι

Πάσχα 2022: Δείτε την ανάρτηση της πολιτικού στο Instagram, με θέα το καταπράσινο της φύσης

Το φετινό Πάσχα είναι ξεχωριστό για την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Μίνω Μάτσα, καθώς είναι το πρώτο που γιορτάζουν μαζί με τα δίδυμα παιδιά τους. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μοιράστηκε νωρίτερα, ένα τρυφερό στιγμιότυπο με εκείνη και τον σύζυγό της, να φωτογραφίζονται αγκαλιασμένοι και να στέλνουν τις ευχές τους για την ημέρα της Ανάστασης. Το ζευγάρι ποζάρει χαμογελαστό και εύχεται στους διαδικτυακούς του φίλους «Υγεία, χαμόγελα, φως και αγάπη», όπως έγραψε στη δημοσίευσή της, η Όλγα Κεφαλογιάννη μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η πολιτικός είχε εξηγήσει, γιατί η μητρότητα είχε μπει σε δεύτερη μοίρα για εκείνη

«Θεωρώ πως το πιο σημαντικό κεφάλαιο που μπορεί να ζήσει μία γυναίκα στη ζωή της είναι η μητρότητα. Το έχω πει και σε παλαιότερες συνεντεύξεις μου κι είχα αναφέρει πως σε ‘μένα η μητρότητα απλώς δεν είχε προκύψει», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο περιοδικό ΟΚ! και στη συνέχεια υπογράμμισε ότι: «Υπάρχουν γυναίκες που δεν το επιλέγουν. Είναι σημαντικό να το λέμε κι αυτό. Θεωρώ πως μία γυναίκα, εφόσον επιθυμεί να γίνει μητέρα, πρέπει να το προσπαθεί. Κι εύχομαι όλες οι γυναίκες που το επιθυμούν, να το καταφέρουν. Έτσι, αντίστοιχα όμως, πρέπει να σεβόμαστε και το δικαίωμα και την επιλογή μιας γυναίκας να μην επιθυμεί να γίνει μητέρα. Το χειρότερο είναι ότι εμείς οι ίδιες αναπαράγουμε τα στερεότυπα που υπάρχουν για εμάς. Το μεγάλο ζητούμενο είναι να κατανοείς και να σέβεσαι αυτό που επιθυμεί ο άλλος για τη ζωή του».

Το κεφάλαιο της μητρότητας, το οποίο αρχικά, αποκλείσει, όπως ανέφερε η ίδια, αλλά όταν ήρθε στη ζωή της σύμφωνα με την ίδια: «Ήταν μια απίστευτη είδηση που έφερε μεγάλη χαρά και ταυτόχρονα με έβαλε σε μια διαδικασία μεγάλης αγωνίας, γιατί δεν ξέρεις ποτέ αν όλα θα πάνε καλά».

Μέσα από την προσωπική της ιστορία, θα ήθελε να στείλει ένα μήνυμα και στις γυναίκες που έχουν προσπαθήσει να αποκτήσουν παιδιά, αλλά δεν τα έχουν καταφέρει ακόμα.

«Είμαι ένα άνθρωπος που έχει κλάψει πολύ για το θα γίνω μητέρα. Είναι μεγάλη απογοήτευση, είναι πόνος, όταν το επιδιώκεις και δεν ερχεται. Γι’ αυτό μέσα από την προσωπική μου ιστορία θέλω, αν μπορώ, να δώσω κουράγιο, δύναμη κι αισιοδοξία στις γυναίκες, που θέλουν να γίνουν μητέρες», δήλωσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις