Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Καρχαρίας επιτίθεται σε βάρκα: Βίντεο σοκ από την Αυστραλία
ΚΟΣΜΟΣ

Καρχαρίας επιτίθεται σε βάρκα: Βίντεο σοκ από την Αυστραλία

Καρχαρίας επιτίθεται σε βάρκα: Ο καρχαρίας παραμόνευε μία ώρα

Ενας μεγάλος λευκός καρχαρίας επιτέθηκε σε βάρκα που επέβαινε οικογένεια, ενώ βρισκόντουσαν μεσοπέλαγα, στο Περθ, στη Δυτική Αυστραλία. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Dailymail», ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας μήκους 4 μέτρων, επιτέθηκε σε ένα αλιευτικό σκάφος μεσοπέλαγα την ώρα που ψάρευε μία οικογένεια τριών ατόμων, στα ανοικτά του Περθ, στη Δυτική Αυστραλία. Ο Ντέιβιντ Τάκφιλντ βρισκόταν στη θάλασσα της Μαντούρα, στα νότια του Περθ, την περασμένη Παρασκευή (15/4), μαζί με την σύζυγο του Κούνια και τον 14χρονο γιο τους, όταν κάποια στιγμή αντιλήφθηκαν την παρουσία ενός λευκού καρχαρία που παραμόνευε δίπλα στη βάρκα τους. Η οικογένεια παρόλο που ήταν τρομοκρατημένη από την παρουσία του καρχαρία γύρω από το αλιευτικό τους σκάφος, απαθανάτισε το γεγονός.

Ο καρχαρίας παραμόνευε μία ώρα

Ο πατέρας της οικογένειας, ανέφερε ότι ο καρχαρίας είχε μήκος περίπου 4 μέτρα και ότι αρχικά κολυμπούσε δίπλα απο το σκάφος σε κυκλική πορεία για περίπου μία ώρα. Υστερα ο λευκός καρχαρίας άρχισε να επιτίθεται στη βάρκα ανοίγοντας τα σαγόνια του, θέλοντας να «κομματιάσει» τη μηχανή του σκάφους, προκαλώντας τρόμο στην άτυχη οικογένεια που πέρασε μία μέρα που δε θα ξεχάσουν ποτέ. Ο 14χρονος γιος της οικογένειας, μάζεψε γρήγορα το κλουβί με τα ψάρια κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ώστε να μην τα κατασπαράξει ο καρχαρίας.

Ο Ντέιβιντ Τάκφιλντ μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο «Nine News», τόνισε ότι ο καρχαρίας καθώς έπεφτε πάνω στην βάρκα, την κουνούσε ολόκληρη, ενώ η γυναίκα του επισήμανε ότι ήταν τρομοκρατημένη και ότι ανατρίχιασε όταν αντίκρυσε τον μεγάλο λευκό καρχαρία να παραμονεύει γύρω από το αλιευτικό σκάφος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις