Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σύνεδρος ΣΥΡΙΖΑ – Φώφη Γεννηματά: Οργή στο ΠΑΣΟΚ για τις χυδαιότητες στο Συνέδριο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύνεδρος ΣΥΡΙΖΑ – Φώφη Γεννηματά: Οργή στο ΠΑΣΟΚ για τις χυδαιότητες στο Συνέδριο

Σύνεδρος ΣΥΡΙΖΑ - Φώφη Γεννηματά: Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας καταφέρθηκε με σκληρά λόγια εναντίον της Φώφης Γεννηματά.

Την οργή του ΠΑΣΟΚ προκάλεσαν οι χυδαιότητες που ακούστηκαν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος της αδικοχαμένης προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά. Συγκεκριμένα, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας καταφέρθηκε με σκληρά λόγια εναντίον της Φώφης Γεννηματά, κατηγορώντας την ότι όταν ψηφιζόταν στη Βουλή το Σύμφωνο Συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια ήταν απούσα από την ψηφοφορία, ενώ είναι γνωστό ότι έλειπε διότι αντιμετώπιζε το γνωστό πρόβλημα υγείας με τον καρκίνο. Ξεχώρισε επίσης και ο χαρακτηρισμός “φασίστες” για το ΠΑΣΟΚ, με τη Χαριλάου Τρικούπη να ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ να ανακαλέσει.

Όπως είπε η σύνεδρος, “να θυμίσω στους Πασόκους του ΚΙΝΑΛ ότι στην ψήφιση της ταυτότητας φύλου και στην ψήφιση για το σύμφωνο συμβίωσης, η αείμνηστη αρχηγός του ΚΙΝΑΛ, απουσίαζε, που θέλει να λέγεται Αριστερά σήμερα το ΚΙΝΑΛ και κ@@λοτρίβεται στο Pride δίπλα στην κοινότητα, λέγοντας ότι δεν θα επιτρέψουμε στον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει το μονοπώλιο των δικαιωμάτων. Αλήθεια; Γιατί πότε τα στήριξαν τα δικαιώματα το ΚΙΝΑΛ…Δεν ξεχνάμε τους φασίστες που φέρνουν επάνω τον σοσιαλισμό, το ΠΑΣΟΚ, τις κλούβες του ’80 που τσουβάλιαζε τις τρανς από τη Συγγρού, τις σεξεργάτριες..”.

Η απάντηση του ΠΑΣΟΚ

Το σχόλιο του Δημήτρη Μάντζου, εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με προσβλητικές και απρεπείς αναφορές συνέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:

Γεγονός 1: Εμείς ήμασταν εκεί για να ψηφίσουμε τα νομοσχέδια που προωθούσαν τις ΛΟΑΤΚΙ διεκδικήσεις.

Γεγονός 2: Οι ΑΝΕΛ δεν ήταν εκεί. Σήμερα, κάποιοι από αυτούς ήταν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ δίνοντας… ξεχωριστό νόημα στις λέξεις “Προοδευτική Συμμαχία”.

Γεγονός 3: Η Φώφη Γεννηματά αντιμετώπισε με ήθος και περηφάνεια την πολιτική. Δεν την άγγιζαν μικρότητες.

Γεγονός 4: Η συμμαχία πιο πολύ τοξική φαίνεται παρά προοδευτική.

Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει έστω και τώρα να επανορθώσει.

Η ανάρτηση του γραμματέα Μ. Χριστοδουλάκη

“Οι εμετικές χυδαιότητες δεν την ακούμπησαν ποτέ. Γιατί έκανε αντί να λέει, δεν εργαλειοποίησε, δεν χρησιμοποίησε την ασθένεια της. Μόνη της, με αξιοπρέπεια. Για αυτό την ακολουθήσαμε, για αυτό δεν την ξεχνάμε. Περιμένουμε την επίσημη διαφοροποίηση από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα”, ανέφερε ο πρώην στενός συνεργάτης της Φ. Γεννηματά και γραμματέας του κόμματος, Μανώλης Χριστοδουλάκης και πρόσθεσε:

“Η ανοχή στους διεκδικητές της 5λεπτης διασημότητας μέσω του λαϊκίστικου ψευτοπροοδευτισμού, ανοίγει διάπλατα το δρόμο για την ταύτιση με τα απορρίμματα της ιστορίας”.

Η ανάρτηση του συζύγου της Φώφης Γεννηματά, Ανδρέα Τσούνη:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις