Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

14

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έρρικα Πρεζεράκου – ανιψιά: Eίχα επισκεφθεί όλες τις μονές και τα μοναστήρια, έκανα τα πάντα
LIFESTYLE

Έρρικα Πρεζεράκου – ανιψιά: Eίχα επισκεφθεί όλες τις μονές και τα μοναστήρια, έκανα τα πάντα

Έρρικα Πρεζεράκου - ανιψιά: Η πίστη στη ζωή μας και πώς επιδρά επάνω μας

Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» βρέθηκε η Έρρικα Πρεζεράκου. Η γνωστή αθλήτρια αναφέρθηκε στην πίστη της, την απώλεια της ανιψιάς της, αλλά και στο ατύχημα που είχε στη θάλασσα. Συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε ότι η πίστη την βοήθησε στις δύσκολες στιγμές της. «Όλα όσα έχω κάνει εμπεριέχουν κυρίως πίστη. Όταν ξεκίνησα στα 25 να κάνω πρωταθλητισμό, όλοι έλεγαν ότι δεν ξεκινάει κανείς σε αυτή την ηλικία. Αλλά είχα τόση πίστη σε αυτό που ήθελα να κάνω, και αυτό με οδήγησε όπου με οδήγησε. Για την ανιψιά μου, την Αναστασία, νομίζω ότι δε θα είχε γίνει ποτέ όλος ο αγώνας που έγινε, αν δεν είχαμε πίστη ότι μπορεί να τα καταφέρουμε. Επίσης αν δεν είχα πίστη μέσα, δεν ξέρω καν αν θα ήμουν ζωντανή αυτή στιγμή», είπε αρχικά η Έρρικα Πρεζεράκου.

Η Έρρικα Πρεζεράκου είπε στη συνέχεια: «Πιστεύω πολύ στο Θεό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν παρακολουθώ και όλες τις έρευνες της επιστήμης. Αλλά νομίζω ότι ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου έχει να κάνει με την πίστη μου στο Θεό. Πέρασα πολύ δύσκολα στην παιδική και την εφηβική μου ηλικία και είχα πολλούς λόγους για να μην πιστεύω. Αλλά όταν καταλάβεις ότι αυτό είναι μια εξελικτική διαδρομή, όλα ξεκουράζονται μέσα σου».

Μάλιστα εξήγησε πώς η πίστη τη βοήθησε σε δύο πολύ δύσκολες στιγμές της ζωής της, τον ακρωτηριασμό της και την απώλεια της ανιψιάς της. «Η πίστη με βάζει στη διαδικασία κάθε φορά που έρχεται μια πρόκληση να πάρω μια απόφαση πώς θέλω να σταθώ απέναντί της. Θα μπορούσα να μη βρίσκομαι εδώ, για το ατύχημα στο χέρι μου. Θα μπορούσα να είμαι χρόνια σε πένθος για ό,τι συνέβη με την ανιψιά μου. Έχω κάνει το καλύτερο που μπορούσα για αυτή την πρόκληση; Από εκεί και πέρα, προφανώς ήταν κάτι πέρα από εμένα, δεν μπαίνω στη διαδικασία να βυθιστώ σε αυτό, αλλά να μάθω από αυτό. Όλοι μας φέρουμε το Θεό μέσα μας, ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνουμε. Αυτό αισθάνομαι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις