Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

15

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αθηνά Οικονομάκου κόρη: Ετοιμάζεται για βαφτίσια η ηθοποιός
LIFESTYLE

Αθηνά Οικονομάκου κόρη: Ετοιμάζεται για βαφτίσια η ηθοποιός

Αθηνά Οικονομάκου κόρη: Η ηθοποιός αποκάλυψε το ευχάριστο γεγονός μέσα από Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Αθηνά Οικονομάκου μπορεί να είναι μία επιτυχημένη ηθοποιός και επιχειρηματίας αλλά είναι και μία τρυφερή μαμά. Η Αθηνά Οικονομάκου ανήκει στην «λίστα» με τις επώνυμες που είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται αρκετά συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους προσωπικές της στιγμές. Αυτή τη φορά η ηθοποιός έκανε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έτσι δέχθηκε πολλές ερωτήσεις από τους followers της σχετικά με τη νέα της συλλογή με ρούχα, που υπογραφεί με την Μαίρη Συνατσάκη και η οποία θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες.

Έτσι λοιπόν μία διαδικτυακή της φίλη, την ρώτησε, αν στη νέα συλλογή θα υπάρχουν φορέματα για μαμάδες, που θα βαφτίσουν τα παιδιά τους. Τότε η ίδια αποκάλυψε πως το καλοκαίρι θα βαφτίσει και αυτή την κόρη της, Σιέννα – Ηλέκτρα. «Ειδικά για αυτές στις μαμάδες… Μην ξεχνάς ότι θα είμαι κι εγώ μία από αυτές το φετινό καλοκαίρι», έγραψε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου. Να σας θυμίσουμε πως η κόρη της ήρθε στον κόσμο τον Ιούνιο του 2021 και είναι το δεύτερο παιδάκι της και καρπό του έρωτά της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις