Αθηνά Οικονομάκου κόρη: Ετοιμάζεται για βαφτίσια η ηθοποιός

LIFESTYLE

Αθηνά Οικονομάκου κόρη: Ετοιμάζεται για βαφτίσια η ηθοποιός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ιφιγένεια Αντωνοπούλου

Αθηνά Οικονομάκου κόρη: Η ηθοποιός αποκάλυψε το ευχάριστο γεγονός μέσα από Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

11.04.2022 | 17:48

Η Αθηνά Οικονομάκου μπορεί να είναι μία επιτυχημένη ηθοποιός και επιχειρηματίας αλλά είναι και μία τρυφερή μαμά. Η Αθηνά Οικονομάκου ανήκει στην «λίστα» με τις επώνυμες που είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται αρκετά συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους προσωπικές της στιγμές. Αυτή τη φορά η ηθοποιός έκανε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έτσι δέχθηκε πολλές ερωτήσεις από τους followers της σχετικά με τη νέα της συλλογή με ρούχα, που υπογραφεί με την Μαίρη Συνατσάκη και η οποία θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες.

Έτσι λοιπόν μία διαδικτυακή της φίλη, την ρώτησε, αν στη νέα συλλογή θα υπάρχουν φορέματα για μαμάδες, που θα βαφτίσουν τα παιδιά τους. Τότε η ίδια αποκάλυψε πως το καλοκαίρι θα βαφτίσει και αυτή την κόρη της, Σιέννα – Ηλέκτρα. «Ειδικά για αυτές στις μαμάδες… Μην ξεχνάς ότι θα είμαι κι εγώ μία από αυτές το φετινό καλοκαίρι», έγραψε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου. Να σας θυμίσουμε πως η κόρη της ήρθε στον κόσμο τον Ιούνιο του 2021 και είναι το δεύτερο παιδάκι της και καρπό του έρωτά της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Exit mobile version