Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μάγδα Τσέγκου – σχέση: Η πρώτη εμφάνιση με το νέο σύντροφό της
LIFESTYLE

Μάγδα Τσέγκου – σχέση: Η πρώτη εμφάνιση με το νέο σύντροφό της

Μάγδα Τσέγκου - σχέση: "Η αλήθεια είναι ότι είχα μια προκατάληψη στους ανθρώπους των media και όταν γνώρισα την Μάγδα είχα μια προκατάληψη" δήλωσε ο σύντροφός της.

Στα καλύτερά της στην προσωπική της ζωή είναι η Μάγδα Τσέγκου η οποία έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση. Η γνωστή δημοσιογράφος δηλώνει ερωτευμένη και το βράδυ της Τετάρτης παρουσίασε για πρώτη φορά τον νέο σύντροφό της. Οι δυο τους πήγαν μαζί στα εγκαίνια μεξικάνικου εστιατορίου. Ο νέος σύντροφος της Μάγδας Τσέγκου είναι ο Πέτρος Κελέσης, ο οποίος έχει ασχοληθεί με το κομμάτι του αθλητισμού και έχει διατελέσει Πρόεδρος του ΕΚΑ Basket “Νίκος Γκάλης”. Η Μάγδα Τσέγκου, μάλιστα, όταν τη ρώτησαν ποιος ήταν ο κύριος που τη συνόδευε είπε: “Είναι ο Πέτρος Κελέσης, ο σύντροφός μου”.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Πέτρος Κελέσης και είπε για την αγαπημένη του:

“Η αλήθεια είναι ότι είχα μια προκατάληψη στους ανθρώπους των media και όταν γνώρισα την Μάγδα είχα μια προκατάληψη. Όμως, στην πορεία διαπίστωσα ότι πρόκειται για μια πολύ σοβαρή γυναίκα, η οποία δεν έχει απασχολήσει ποτέ τα media με την προσωπική της ζωή και χαίρομαι πάρα πολύ. Όσο τη γνωρίζω ακόμα περισσότερο δικαιώνομαι για την επιλογή μου”.

Η αποκάλυψη για την κρυοσυντήρηση ωαρίων στα 32 της

Πριν από λίγους μήνες, η Τσέγκου είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι είχε κάνει κρυοσυντήρηση ωαρίων στα 32 της και μίλησε για τους λόγους που προχώρησε σε αυτή την κίνηση. “Έκανα κατάψυξη ωαρίων στα 32 μου. Πήρα την απόφαση γιατί έβλεπα αυτό που έρχεται. Διαβάζω πολύ κι έβλεπα ότι τα περισσότερα ζευγάρια παρατείνουν τον χρόνο που θέλουν να κάνουν παιδί. Κάνοντας μια συζήτηση με τον γυναικολόγο μου, μου πρότεινε να κάνω κατάψυξη ωαρίων για να είμαι σίγουρη. Μου έκανε κομπλιμέντο ότι όσο μεγαλώνεις ομορφαίνεις αλλά του απάντησα ότι μέσα μας γερνάμε. Ομορφαίνουμε όσο μεγαλώνουμε, έχουν αλλάξει οι γυναίκες και το DNA, όμως οργανικά και βιολογικά το μέσα της γυναίκας δεν αλλάζει.

Αποφάσισα και το έκανα και δεν έχω μετανιώσει καθόλου. Δεν έχω παντρευτεί ακόμα, δεν έχω βρει τον σύντροφό της ζωής μου κι αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα χρησιμοποιήσω μόνη μου. Δεν είμαι από τις γυναίκες που θα πάρω το ωάριό μου για να το γονιμοποιήσω με ένα σπέρμα από την τράπεζα. Δεν έχω αυτήν την λογική και κατεύθυνση καθόλου για διάφορους προσωπικούς λόγους αλλά μπορεί να βρω τον άνθρωπο της ζωής μου στα 45 μου. Δεν ξέρω αν τότε το γυναικολογικό μου σύστημα θα είναι κατάλληλο για να μπω σε αυτήν τη διαδικασία.

Δεν κάνουμε κατάθεση ωαρίων για να την κάνουμε. Είναι πολύ σημαντικοί οι λόγοι. Δεν είναι μόδα, είναι επιλογή για να προλάβουν το καλύτερο δυνατό για το μέλλον τους. Έχω περάσει τα 40 και τώρα νιώθω ασφάλεια, σιγουριά και ελπίζω ότι ο άνθρωπος που θα επιλέξω για να κάνω οικογένεια, θα νιώθει το ίδιο”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις