Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζιμ Κάρεϊ – Γουίλ Σμιθ: Αηδίασα με τη στάση του Χόλιγουντ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζιμ Κάρεϊ – Γουίλ Σμιθ: Αηδίασα με τη στάση του Χόλιγουντ

Τζιμ Κάρεϊ - Γουίλ Σμιθ: Ο κωμικός ηθοποιός εξέφρασε ανοιχτά την άποψή του για την επίθεση του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ και καταδίκασε τους σταρ του Χόλιγουντ για το πώς αντιμετώπισαν το συμβάν

Σχετικά με το πολυσυζητημένο πλέον, χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ τοποθετήθηκε ο Τζιμ Κάρεϊ. Η κίνηση του ηθοποιού προς τον κωμικό και παρουσιαστή των φετινών Όσκαρ, με αφορμή το προσβλητικό του σχόλιο για το καραφλό κεφάλι της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, η οποία πάσχει από αλωπεκία, προκάλεσε αντιδράσεις παγκοσμίως. Ο Τζιμ Κάρεϊ αποφάσισε λοιπόν, να εκφράσει κι εκείνος τη γνώμη του δημόσια σε συνέντευξή του στο CBS Morning, όπως κάνουν τα περισσότερα διάσημα πρόσωπα τα τελευταία 24ωρα. Ωστόσο, ο δικός του «στόχος» δεν ήταν ο Γουίλ Σμιθ ή ο Κρις Ροκ, αλλά ολόκληρο το Χόλιγουντ. «Αηδίασα πραγματικά, όταν όλοι σηκώθηκαν να το χειροκροτήσουν», είπε αναφερόμενος στη στιγμή που ο Γουίλ Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το Όσκαρ Α’ Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Βασιλιάς Ριχάρδος».

Μία ξεκάθαρη ένδειξη πως δεν είμαστε πια το κουλ κλαμπ που ήμασταν

«Νιώθω πως το Χόλιγουντ είναι δειλό πλέον, στο σύνολό του. Ήταν μία ξεκάθαρη ένδειξη πως δεν είμαστε πια το κουλ κλαμπ που ήμασταν», ανέφερε ο ηθοποιός.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, θεωρεί ότι η στάση του Κρις Ροκ απέναντι στον Σμιθ παραήταν επιεικής. «Αντί για χειροκρότημα από το κοινό, θα έπρεπε να είχε ακολουθήσει η σύλληψή του. Εγώ προσωπικά, το επόμενο πρωί κιόλας θα είχα ανακοινώσει ότι θα έκανα μήνυση στον Γουίλ για 200 εκατ. δολάρια, επειδή το βίντεο θα υπάρχει για πάντα, θα είναι παντού. Ξέρετε, η προσβολή αυτή θα κρατήσει καιρό», εξήγησε.

Ο ηθοποιός θεωρεί ότι θα ήταν προτιμότερο ο Κρις Ροκ να αντιδρούσε με οποιονδήποτε τρόπο. Ακόμα κι αν απλώς έγραφε κάτι στο Twitter. «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να πηγαίνει στη σκηνή και να χτυπάει κάποιον στο πρόσωπο για κάτι που είπε», ανέφερε. Ο ίδιος πιστεύει πως ακριβώς επειδή ο Κρις Ροκ δεν έφερε καμία αντίσταση, ούτε έκανε κάποια δήλωση πάνω σε αυτό, μπορεί ο καθένας να νομίζει πως μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. «Δεν είναι ότι κορυφώθηκε κάποια ένταση, ήρθε από το πουθενά. Ο Γουίλ ένιωθε ότι κάτι τον εξόργισε. Δεν έχω κάτι εναντίον του, έχει κάνει εξαιρετικά πράγματα και του εύχομαι ό,τι καλύτερο πραγματικά. Αλλά αυτή δεν ήταν μία καλή στιγμή του, ήταν εγωιστική συμπεριφορά. Τελικά, κανείς δεν ασχολήθηκε με τα βραβεία», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις