Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διακίνηση ηρωίνης: Σύλληψη 28χρονου Αλβανού
ΕΛΛΑΔΑ

Διακίνηση ηρωίνης: Σύλληψη 28χρονου Αλβανού

Διακίνηση ηρωίνης: 30 κιλά σε διαμέρισμα του κέντρου της Αθήνας λίγο πριν ριχτούν στις πιάτσες.

Πάνω από τριάντα κιλά «λευκού θανάτου», που θα μποούσαν να προκαλέσουν αμέτρητα δράματα, ήταν έτοιμα τα μέλη συμμορίας να ρίξουν στις πιάτσες της Αθήνας! Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής κατάφεραν με οργανωμένη επιχείρηση να μπλοκάρουν την τρομακτική ποσότητα και να περάσουν χειροπέδες σε Αλβανό, βασικό μέλος του οργανωμένου κυκλώματος. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση ο προαναφερόμενος, 28 χρόνων, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες, στο κέντρο της Αθήνας, κατηγορούμενος για εγκληματική οργάνωση και για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

«Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας», αναφέρεται στην ενημέρωση «για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση εγκληματικού δικτύου, τα μέλη του οποίου δραστηριοποιούντο στην διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

63 συσκευασίες

Κατόπιν των ανωτέρω, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και ο ανωτέρω αλλοδαπός κατελήφθη να κατέχει εντός μισθωμένου διαμερίσματος στο κέντρο της Αθήνας, 63 συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 30 κιλών και 463,2 γραμμαρίων, με σκοπό τη διακίνησή τους και για λογαριασμό των υπολοίπων μελών της εγκληματικής οργάνωσης».

Τα πενήντα κιλά στα Ιωάννινα

Τις ίδιες ώρες πενήντα κιλά ακατέργαστης κάνναβης «ζητούν» τους κατόχους τους, οι οποίοι προς το παρόν παραμένουν άγνωστοι. Η μεγάλη ποσότητα των ναρκωτικών βρέθηκε σε παραμεθόρια περιοχή των Ιωαννίνων από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Πωγωνίου. Σε αγροτικό δρόμο, σε περιοχή του Δήμου Πωγωνίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 40 συνολικά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 49 κιλών και 928,9 γραμμαρίων. Προανάκριση για την ανακάλυψη της ταυτότητας των εμπλεκόμενων στην υπόθεση ατόμων ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις