Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μπογδάνος νέο κόμμα: Προχωρά στο επόμενο βήμα ο ανεξάρτητος βουλευτής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπογδάνος νέο κόμμα: Προχωρά στο επόμενο βήμα ο ανεξάρτητος βουλευτής

Μπογδάνος νέο κόμμα: Πέντε μήνες μετά τη διαγραφή του

Πολιτική κίνηση θα ανακοινώσει στις 5 Απριλίου ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος και το όνομά της θα είναι «Εθνική Συμφωνία». Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida η εκδήλωση παρουσίασης θα γίνει στις 6 το απόγευμα της 5ης Απριλίου, στο ξενοδοχείο Στράτος Βασιλικός, στην οδό Μιχαλακοπούλου, στην Αθήνα. Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του ανεξάρτητου βουλευτή, «καλεσμένο είναι όλο το πατριωτικό τόξο, δεξιά της ΝΔ, ολόκληρος ο φιλελεύθερος πατριωτικός χώρος, απόστρατοι, ορθόδοξοι και σκεπτόμενοι πολίτες». Ανάμεσα στους καλεσμένους αναμένονται οι Φαήλος Κρανιδιώτης και Θάνος Τζήμερος, καθώς και πρώην στελέχη της ΝΔ, όπως ο Νίκος Καραχάλιος.

Η πολιτική κίνηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου δεν αποκλείεται να μετατραπεί σε κόμμα, ενόψει των ερχόμενων εκλογών που θα γίνουν με απλή αναλογική και το όνομά του θα είναι «Εθνική Συμφωνία». Επικεφαλής του κόμματος δεν έχει ακόμη οριστεί, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Μπογδάνος θέτει την ιδιότητά του στην υπηρεσία του σκοπού.

“Δεν σκοπεύουμε να είμαστε μια φωνή στείρας αντιπολίτευσης”, λένε χαρακτηριστικά συνεργάτες του κ. Μπογδάνου, οι οποίοι απαντούν και στην κριτική ότι ο νέος αυτός φορέας μπορεί να είναι μία γραφική κίνηση διεμβολισμού από τα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας. “Σίγουρα θα είμαστε καλύτεροι από κάτι Βαρουφάκηδες Λεβέντηδες και Βελόπουλους”, είπαν στο TheToc πηγές.

Η εκτίμηση του τέως βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας είναι ότι μετά το ουκρανικό, το ελληνικό κομματικό σκηνικό τέμνεται κάθετα και δεν υπάρχει δυνατότητα για κανένα κόμμα της φιλορωσικής αντίληψης να σκεφτεί ότι θα μπορούσε να είναι εταίρος συνεργασίας με την Νέα Δημοκρατία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις