Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

03

Οκτωβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κικίλιας Ισραήλ: Συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας Ισραήλ: Συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού

Κικίλιας Ισραήλ: Κατά τη διήμερη επίσκεψή του στο Ισραήλ, θα συναντηθεί με τον Ισραηλινό ομόλογό του αλλά και με επιχειρηματίες της χώρας.

Λίγο πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας σε μία προσπάθεια να προσεγγίσει περισσότερες αγορές προκειμένου να έρθουν οι τουρίστες στη χώρα μας, θα παρευρεθεί στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΜΤΜ 2022 που διοργανώνεται στο Τελ Αβίβ. Κατά τη διήμερη επίσκεψή του στο Ισραήλ, θα συναντηθεί με τον Ισραηλινό ομόλογό του αλλά και με επιχειρηματίες της χώρας.

Επίσης, τη Δευτέρα 28 Μαρτίου, ο κ. Κικίλιας θα συναντηθεί στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’ και θα επισκεφθεί τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως, όπου βρίσκεται ο Πανάγιος Τάφος. Την Τρίτη 29 Μαρτίου, ο υπουργός Τουρισμού θα παραστεί στα εγκαίνια της έκθεσης ΙΜΤΜ 2022 και θα εγκαινιάσει το περίπτερο του ΕΟΤ. Την ίδια μέρα θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Τουρισμού του Ισραήλ, Yoel Razvozov. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Ισραήλ, ο κ. Κικίλιας έχει προγραμματίσει σειρά σημαντικών επαφών με ισραηλινούς επενδυτές, καθώς και με στελέχη της ισραηλινής τουριστικής αγοράς, εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών και tour operators.

Το μεγαλύτερο δίκτυο τουριστικών πρακτορείων στη Γαλλία

Το προγραμματισμένο ταξίδι του υπουργού Τουρισμού στο Ισραήλ, ακολουθεί μετά τη συμμετοχή του στο Συνέδριο «Forces de Ventes» του γαλλικού ταξιδιωτικού οργανισμού Selectour, στο Λουτράκι, με την υποστήριξη του ΕΟΤ. Η έναρξη του Συνεδρίου ήταν στις 24 Μαρτίου έως και τις 27 Μαρτίου 2022.

Είναι το μεγαλύτερο δίκτυο τουριστικών πρακτορείων στη Γαλλία, στο οποίο ανήκουν 1.200 τουριστικά γραφεία σε όλη τη γαλλική επικράτεια και σε γαλλόφωνες αγορές. Στην ομιλία του, ο κ. Κικίλιας χαρακτήρισε το Συνέδριο ιδιαίτερα σημαντικό, σε μια χρονιά που οι διαθέσιμες αεροπορικές θέσεις από τη Γαλλία προς τη χώρα μας ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια και επισήμανε ότι η σχέση των Γάλλων με την Ελλάδα είναι μία σχέση ζωής, καθώς ο μέσος Γάλλος επισκέπτεται τη χώρα μας κατά μέσο όρο 4 φορές στη ζωή του: ως παιδί, ως φοιτητής, ως νέο ζευγάρι και ως γονιός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις