Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef αποχώρηση 25/3: Ποιος αποχαιρέτησε το reality
LIFESTYLE

MasterChef αποχώρηση 25/3: Ποιος αποχαιρέτησε το reality

MasterChef αποχώρηση 25/3: Μετά την ανακοίνωση του ονόματός της η 36χρονη διαγωνιζόμενη αποχαιρέτησε το MasterChef με δάκρυα στα μάτια.

MasterChef αποχώρηση 25/3: Σε μια απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου βρέθηκαν στο MasterChef, χθες το βράδυ, η Καλλιόπη Μπεζαντέ, η Ελπίδα Μορφούλη και ο Τζόναθαν Χαρτνέτ. Οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής τον καλεσμένο σεφ Γιώργο Παπαδόπουλο, ο οποίος έφερε ένα απαιτητικό πιάτο αντιγραφής για τους υποψήφιους για αποχώρηση.

Οι διαγωνιζόμενοι προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να εντυπωσιάσουν τους κριτές και φυσικά να διατηρήσουν τη θέση τους στο MasterChef.

Για έναν, όμως, αυτή έμελλε να είναι και η τελευταία φορά που μαγείρεψε στην κουζίνα του MasterChef καθώς στο τέλος του επεισοδίου έπρεπε να παραδώσει την μαγειρική ποδιά και να κλείσει για πάντα την πόρτα του μαγειρικού ριάλιτι πίσω του.

Σύμφωνα με την απόφαση των κριτών, λοιπόν, από το MasterChef αποτελεί πια παρελθόν η… Ελπίδα Μορφούλη! Μετά την ανακοίνωση του ονόματός της η 36χρονη διαγωνιζόμενη αποχαιρέτησε το MasterChef με δάκρυα στα μάτια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις